• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2009 - Opel

Ny Opel Corsa ecoFLEX

Forbedret brændstoføkonomi til 27 km/l og 98 gram CO2 udslip pr. km

Ny version af Corsa ecoFLEX kan køre op til 27 km/l ved blandet kørsel ifølge EU-normen. Ny version af Corsa ecoFLEX kan køre op til 27 km/l ved blandet kørsel ifølge EU-normen.

Opel
Ny ecoFLEX version af Corsa
Til januar kommer en ny ecoFLEX version af Opel Corsa, der kan køre op til 27 km/l ved blandet kørsel, hvilket svarer til et CO2 udslip på 98 gram på versioner med 3 døre og 99 gram med 5 døre. Det lave forbrug er opnået med dieselpartikelfilter, der er standardudstyr på bilen. Den nye Corsa ecoFLEX har dermed 11 gram lavere CO2 udslip pr. kilometer i forhold til den nuværende 3 dørs og forbedret brændstoføkonomi fra 24,4 km/l til nu 27 km/l ifølge EU-normen ved blandet kørsel. Motoren er en 1,3 CDTI med 95 hk og et drejningsmoment på 190 Nm mellem 1750 og 3250 omdr./min. Topfarten er 177 km/t, og accelerationen fra 0-100 km/t kan klares på 12,3 sekunder.

Flere forbedringer skaber resultatet
Baggrunden for det lavere dieselforbrug er en ny turbo med variabel geometri, en længere slutudveksling i transmissionen, der giver laverer motoromdrejninger i femte gear, reduceret kompression i motoren fra 18:1 til 16,8:1, hvilket giver mulighed for højere ladetryk i turboen og dermed flere kræfter uden at ødelægge EU-normen samt en række aerodynamiske forbedringer herunder nye luftindtag, en sænkning af frihøjden med 20 millimeter og montering af 14” fælge med særlig vindglatte hjulkapsler

Takket være det lavere dieselforbrug slipper ejeren med en halvårlig ejerafgift på kun 660 kr.

Fik du også læst Småbilsanalysen 2009, som Opel Corsa er med ?
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.