• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
27. oktober 2009 - Toyota Danmark A/S

Lexus LFA debut

Betragtes af bileksperter som den bedste sportvogn nogensinde

Fra december 2010 starter Lexus en begrænset produktion af supersportsvognen LFA. Fra december 2010 starter Lexus en begrænset produktion af supersportsvognen LFA.

Lexus
Salget allerede i gang
Lexus har netop offentliggjort, at de i slutningen af 2010 starter den længe ventede produktion af supersportsvognen LFA. Der er tale om en begrænset produktion på kun 500 nummererede enheder, og salget starter allerede nu.

Topfart på 325 km/t.
Med en 4.8 liters V10-motor på 560 hestekræfter, er der med LFA tale om en enestående og ekstrem køremaskine. Bilen har motoren placeret foran og har baghulstræk, og accelerationen fra 0 til 100 km/t sker på imponerende 3,7 sekunder. Topfarten er 325 km/t.

Ingeniørens stolthed
Hvert eksemplar er håndbygget og med farve og interiør efter hver enkelt kundes ønske. Når ingeniøren har gjort sit arbejde færdigt, afslutter han med at montere en signeret navneplade på motoren, som et synligt bevis på, at han står inde for kvaliteten af sit arbejde.

65 procent af bilens karrosseri er bygget op i kulfiber, hvilket bl.a er medvirkende til at holde bilens vægt nede og forbedre bilens præstationer.

Værd at vente på
10 års intenst udviklingsarbejde nærmer sig sin afslutning, og resultatet er intet mindre end imponerende og fascinerende. 500 heldige bilentusiaster verden over vil fra slutningen af 2010 og frem til 2012 få mulighed for at erhverve, hvad der af bileksperter betragte som en af de bedste og mest overbevisende sportsvogne, der nogensinde er bygget.

Prisen forventes at blive ca. kr. 3 mio. uden afgifter og ca. 8 mio indregistreret i Danmark
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.