• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. oktober 2009 - DCU

Årets Campingtrækker i gang

Otte biler er med i finalen om ærestitlen Årets Campingtrækker 2010.

Subaru Forester er en af finaledeltagerne. Subaru Forester er en af finaledeltagerne.

DCU
Otte biler med i finalen
Otte biler er med i finalen, når Årets Campingtrækker 2010 skal kåres i morgen fredag den 23. oktober, nemlig Nissan X-Trail, Mazda 3, Opel Insignia, Peugeot 407, Skoda Superb, Subaru Forester, Toyota Avensis og VW Golf.

Publikum er velkomne

Klokken 14 udløses spændingen om, hvilken bil, forbrugerorganisationen Dansk Camping Union vil kåre som Årets Campingtrækker 2010 på FDM's Sjællandsringen i Tune ved Roskilde, og alle interesserede eller bare nysgerrige er velkomne til at følge slagets gang. Både torsdag og fredag.
"Fra tidligere år ved vi, at der ikke sker det helt store for nysgerrige om torsdagen. Højdepunktet er en tur på bagsædet eller skift af campingvogne på de deltagende biler, men alle er velkomne", siger teknisk chef i DCU, Stefan Rosendal.
"Fredag der mere at se på. Det er jo også dagen hvor vinderen skal udpeges, og kantinen på FDM er åben hele formiddagen", tilføjer han.

Bilerne skal trække campingvogne på 1100-1200 kg
I dag er der landevejskørsel fra kl. 9 fra fra Campinggården, Sorøvej i Slagelse, og fredag den 23. oktober er der banekørsel fra kl. 9-12. Bilerne deles i to grupper til de obligatoriske øvelser.
Juryen består som tidligere år af 2 medlemmer af MKD. Carsten Teiner og Jørli Petersen, samt 2 repræsentanter fra DCU, Frede Petersen og Stefan Rosendal.
Finalisterne sammenkobles med det franske campingvognsmærke Caravalair med egenvægte mellem 1100 og 1200 kg.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.