• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. oktober 2009 - Webasto Danmark A/S

Prisen på varme falder

Godt nyt til ejere af små kompakte biler før vinteren

At kunne sætte sig ind i en varm bil med isfri ruder og forvarmet motor gavner både helbred, trafiksikkerhed, motor og miljø. At kunne sætte sig ind i en varm bil med isfri ruder og forvarmet motor gavner både helbred, trafiksikkerhed, motor og miljø.

Webasto Danmark A/S
Der er altid nogen der skraber
At kunne sætte sig ind i en varm bil med isfri ruder og driftsvarm motor. Det er nok et ønske mange har, når frost og sne dækker landet i vintermånederne. For hver eneste vinter er billedet det samme. Frysende bilister der skraber og skraber for at fjerne is fra ruderne, eller biler, hvis ruder dugger helt til fra starten, så bilistens udsyn er begrænset til et lille kighul, der skal holdes dugfri indtil bilens varmeanlæg er kommet i gang. Og så naturligvis de mange koldstarter. Det er helt klart, at den situation ikke gavner hverken helbred, trafiksikkerhed, bilens motor eller miljøet.

Bilvarmer til særpris
"Løsningen er en Webasto bilvarmer. Under temaet komfort og sikkerhed til en konkurrencedygtig pris tilbyder vi indtil 31. december 2009 ejere af små kompakte biler vor gennemprøvede og pålidelige Thermo Top E bilvarmer til kr. 8.995 kr. komplet inklusiv timer, installation og moms", siger salgs- og marketingchef Erik Fischer Madsen, Webasto Danmark A/S.

Varme i bilen uden at starte motoren
Med en bilvarmer fra Webasto har bilejeren komfort fra start. Varmeren kan styres på forskellig måde, og den kører på bilens brændstof helt uafhængigt af motoren. Den afgiver sin varme til bilens varmesystem, der leder den varme luft ind i kabinen. Desuden forvarmes motoren via kølevandet, så koldstart forhindres. En driftsperiode på mellem 15 og 30 minutter er tilstrækkelig til at nå op på en behagelig temperatur i kabinen, og samtidig forvarme motoren.

Både til benzin og diesel
Varmerens forbrug af brændstof er minimalt, og det opvejes i vid udstrækning af et reduceret brændstofforbrug på grund af den forvarmede motor. Komfort, sikker kørsel med klart udsyn og mindre belastning af motor og miljø, er nogle af de værdifulde fordele ved en Webasto bilvarmer, der fås til både benzin- og dieseldrevne køretøjer.

Relaterede artikler

Det ypperste BMW Group kan producere
Gør bilen vinterklar
Vinterråd fra Falck
Så er det tid til vinterdæk
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.