• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. oktober 2009 - BMW

BMW reddet af solen

Masser af solskin sørgede for, at BMW Sunshine Leasing ikke blev dyr for BMW.

Ejerne af en BMW cabriolet havde mulighed for at køre i solskin i 700 timer i sommer. Ejerne af en BMW cabriolet havde mulighed for at køre i solskin i 700 timer i sommer.

BMW
Solen holdt med BMW
Det kommer ikke til at koste BMW penge, at man lovede solskin eller penge tilbage i forbindelse med introduktionen af BMW Sunshine Leasing.
Forbrugerne er sikkert også tilfredse. Sommeren 2009 svigtede ikke de mange BMW-entusiaster, som i løbet af foråret valgte at realisere drømmen om en åben BMW ved at lease en cabrioletmodel - med garanti for masser af solskinstimer på leasingkontrakten.

Kompensation for dårligt sommervejr
Kampagnekonceptet BMW SunshineLeasing rummer en særlig kompensation i tilfælde af, at det lunefulde danske sommervejr viser sig fra sin mere beklagelige side med regn og rusk og lukkede kalecher til følge.
”Når man leaser en BMW cabrioletmodel for at kunne nyde køreglæden under åben himmel, synes vi også, at man skal have fuld valuta for sin investering. Det sikrer vi ved at nedsætte ydelsen, hvis sommeren svigter. Går noget af fornøjelsen af fløjten på grund af vejrliget, kan man til gengæld glæde sig over en pæn månedlig rabat”, siger Commercial Director for BMW Financial Services i Danmark, Christian Schröder.

700 timers solskin i somemren 2009 mod normalt 591 timer
BMW retter sig i den sammenhæng efter Danmarks Meteorologiske Institut: Hvis antallet af solskinstimer på landsplan ikke når op på de gennemsnitlige 591 timer i perioden fra den 1. juni til 31. august, nedsættes ydelsen i resten af den treårige leasingperiode med mellem 250 og 1.000 kroner pr. måned afhængig af den valgte BMW model. Det bliver dog ikke relevant i år, eftersom vejrguderne ifølge DMI’s officielle opgørelse har tilsmilet danskerne med intet mindre end 700 solskinstimer, altså rundt regnet 20 procent flere end en gennemsnitlig dansk sommer byder på.

Også Sunshine Leasing i 2010

”At vi dermed ikke skal nedsætte leasingydelsen, glæder vi os selvfølgelig sammen med vores kunder over. Det er jo det bedste udtryk for, at der har været rig lejlighed til at åbne kalechen og lade duften af sommer strømme ind over bilen”, siger Christian Schröder.
Sunshine-kampagnen er afsluttet for i år, men det er fortsat muligt at lease både BMW cabriolet- og coupémodeller gennem BMW Financial Services. BMW SunshineLeasing bliver atter lanceret i løbet af foråret 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.