• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
2. oktober 2009 - Audi

Danske Audi-mestre

Audi i Randers vandt Audi Twin Cup som verdens bedste til Audi-teknik.

Teamet fra JAC i Randers er verdensmestre i Audi-teknik. Teamet fra JAC i Randers er verdensmestre i Audi-teknik.

Audi
Danske verdensmestre
Danmark gjorde det igen. Det dygtige Team JAC fra Randers kom igen til tops i den store internationale Audi Twin Cup verdensfinale med deltagelse af 61 teams fra 35 forskellige lande.
Målet med Audi Twin Cup, hvor mere end 9.000 serviceteknikere og -rådgivere har deltaget på verdensplan, er at højne servicekvaliteten, så kunder over hele verden kan få tilbudt Audi Top Service. De bedste teknik- og serviceteams får her testet deres viden og kunnen i såvel teori som praksis.

Verdens bedste til Audi-teknik
Vinderteamet fra Randers hjemførte verdensmesterskabet i "Teknik"-delen, og med denne sejr har Randers teamet gjort rent bord, idet de i 2006 vandt både den samlede Audi Twin Cup samt "Service" delen. Den samlede Audi Twin Cup blev i år vundet af Nordamerika, mens "Service" blev vundet af England.

Sejr er ingen tilfældighed
"Teamet fra Randers har ydet en fantastisk og meget overbevisende indsats i såvel lands- som verdensfinalen" udtaler eftermarkedschef fra den danske Audi-importør Poul Erik Skjerning og tilføjer:
"Det er bestemt ikke en tilfældighed, at sejren tilfalder Randers og dermed Danmark, hvilket de tidligere sejre er et godt bevis på".

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.