• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. september 2009 - Maxda Motor Danmark

Mazda holder Åbent Hus

Mazda5 Inclusive og Mazda2 tilbydes i nye udstyrsvarianter.

I den kommende weekend afholdes Åbent Hus hos de danske Mazda forhandlere. I den kommende weekend afholdes Åbent Hus hos de danske Mazda forhandlere.

Mazda
Åbent Hus d. 3. og 4. oktober
De danske Mazda forhandlere holder Åbent Hus i weekenden den 3. og 4. oktober og kan i den forbindelse præsentere Mazda5 i en helt ny udstyrsvariant samt Mazda2 med aircondition uden merpris. Den nye udstyrsvariant til Mazda5 hedder Inclusive og vil fremover være eneste udstyrsvariant til Mazda5. Til gengæld er Mazda5 Inclusive mere end almindeligt veludstyret. Også i Mazda2 er der mere standardudstyr for pengene, idet de 5-dørs udgaver af Mazda2 1.3 og 1.5 Advance i en begrænset periode sælges med aircondition uden merpris.
 
Mazda5 Inclusive
Efter en succesfuld introduktion af den nye Mazda3 har Mazda i Danmark givet Mazda5 modelprogrammet en overhaling. Det betyder, at den praktiske og familievenlige Mazda5 fremover udelukkende tilbydes i en enkelt udstyrsvariant: Inclusive. Som navnet antyder, har Mazda5 Inclusive et særdeles omfattende standardudstyr med blandt andet 7 sæder, 16” aluminiumsfælge, automatisk klimaanlæg, mørktonede bageste sideruder og bagrude, tagræling, regnsensor, tågeforlygter og meget mere. Mazda5 2.0 Inclusive har også fartpilot. De praktiske skydedøre bag er nu som før standard på alle Mazda5.

Til Mazda5 Inclusive kan man vælge mellem to forskellige benzinmotorer, der dermed bliver eneste motoralternativer. Der er tale om en 1,8-liters benzinmotor med 115 hk og en 2.0-liters benzinmotor med 146 hk. Sidstnævnte er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse. Priserne er henholdsvis 289.990 kr. for Mazda5 Inclusive 1.8 og 312.990 for Mazda5 Inclusive 2.0.

Mazda2 med aircondition uden merpris
Mazda har også godt nyt i den mindre bilklasse, eftersom de mest solgte modelvarianter af Mazda2 nu sælges med aircondition uden merpris. Det drejer sig om de 5-dørs udgaver af Mazda2 1.3 og 1.5 Advance, der nu sælges med en besparelse på 7.500 kr., der er den normale merpris for aircondition til Mazda2. Mazda2 1,3 Advance med 86 HK, aircondition og 5 døre koster herefter 149.992 kr. Ønsker man den kraftigere 1.5-liters motor med 103 HK er prisen 162.909 kr. Af øvrigt standardudstyr i begge kan nævnes fjernbetjent centrallås, el-ruder foran, el-spejle med varme og elektrisk foldefunktion samt CD-radio med AUX-indgang.

Relaterede artikler
Ny Mazda går 32,3 km/l
Mazda3 med stop-start
Mazda3 MPS med 260 hk
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.