• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2009 - Motormagasinet.dk

Mågen letter igen

Mercedes-Benz viser nyfortolkning af "mågevingen", 300 SL

Mercedes-Benz SLS AMG Mercedes-Benz SLS AMG

M-B / Motormagasinet.dk
"Mågevingen" genoplivet
Mercedes-Benz vender nu tilbage med afløseren for 1950'ernes legendariske sportsvogn, 300 SL, med de spektakulære "mågevinge"-døre. Det sker med modellen SLS i AMG-trim.

Kommer til at koste 1,3 mio. kr. før skat
Lanceringen er berammet til næste forår til en pris fra 177.310 euro, cirka 1,32 millioner kroner, plus afgifter, skriver Motormagasinet.dk. Den danske pris med afgift kendes endnu ikke.
Karrosseriet er i aluminium, og under den lange motorhjelm ligger en 6.2 liters V8 AMG-bearbejdet motor, der har et maksimalt drejningsmoment på 650 Newtonmeter, og en effekt på 507 hk.

Topfart på 317 km i timen
Den 1,6 tons tunge sportsvogn klarer 0-100 kilometer i timen på kun 3,8 sekunder. Tophastigheden opgives til 317 kilometer i timen, som er elektronisk begrænset. Fra 120 kilometer i timen kommer den bageste hækspoiler automatisk til syne for at stabilisere bagvognen. Bilen er udstyret med dobbeltkobling. Mercedes-AMG lover en gennemsnitsforbrug svarende til 7,6 kilometer per liter. Kabinen har mest lighed med et flycockpit, skriver Motormagasinet.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.