• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. september 2009 - Citroën

Hemmelig Citroën

Citroëns generaldirektør vil selv afsløre hemmelig Citroën-model i Frankfurt

Citroëns hemmelige nyhed. Citroëns hemmelige nyhed.

Citroën / Motor.dk
Mørkemodel
"Citroën bliver ved med at overraske med nye eksempler på sin kreativitet. Se mere på standen i Frankfurt ved pressekonferencen, der holdes tirsdag den 15. september kl. 10 af generaldirektøren for Citroën Frédéric Banzet. Standen er A24 i hal 8. På standen er der også premiere på den nye DS3 og  den nye C3."

En slags ny 2CV?
Denne tekst og så et billede af en mørkelagt billede af en hemmelig bilmodel er netop tilflydt pressen. Men på FDM's motor giver man ikke så let op. Her har man udsat bileldet for en kraftig omgang billedbehandling, hvilket afslører mere end blot bilens omrids. Og nu ser man noget, der måske, måske ikke ligner en ny udgave af 2CV.
Bilpriser.dk vil ikke snyde sine læsere og har også haft billedet en tur i billedbehandlingsprogrammet Photoshop. Resulatet kan ses her på siden. Så kan man selv gætte...

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.