• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. august 2009 - MINI

Cool camping

Se en amerikansk Airstream med en specialdesignet MINI foran

Se kombinationen MINI-Airstream ved Copenhagen Fashion Week. Se kombinationen MINI-Airstream ved Copenhagen Fashion Week.

MINI
Cool campingkoncept
Mød MINI Airstream. En specialdesignet udgave af den funky MINI Clubman, der danner par med det amerikanske camping-ikon Airstream. Og indrettet med det bedste Fritz Hansen kan byde på.
MINI danner nu team med Republic of Fritz Hansen og præsenterer et studie ud i design, der aldrig er set før.
Sammen med det amerikanske kult campingmærke Airstream har MINI skabt den ultimative drøm om det perfekte liv på farten. Og det er de to danske bildesignere Hermann & Brandt, der har fået lov til både at lege, drømme og designe.

Retro møder innovativt ikondesign
Den ultracoole MINI Cooper S Clubman er specialdesignet, så der er plads til både surfbrættet på taget, dykkerflasker bagi og vennerne i kabinen. Airstream campingvognen byder på ren retro og innovativt ikondesign. Indvendig mødes man af det ypperligste Fritz Hansen kan præstere, sat sjovt sammen med de legende designeres bud på ”surfers paradise”. Det betyder bl.a. halve surfbrædder som hylder, blomstermønstre på væggene, maritimt inspireret trægulv, og så kan den ene side automatisk glide ned og skabe de perfekte rammer til et MINI beach party.
MINI Airstream konceptet kan opleves live i forbindelse med Copenhagen Design Week fra den 28. - 30. august ved Fritz Hansens nye showroom, Klubiensvej 47, Pakhus 48, 2100 København Ø.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.