• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. august 2009 - Porsche

Porsche 911 med 500 hk

Trods forbedrede præstationer er den ny Porsche mere "grøn" end før.

Porsche 911 har 500 hk, selv om motoren kun er på 3,8 liter. Porsche 911 har 500 hk, selv om motoren kun er på 3,8 liter.

Porsche
Stærkere og grønnere
Porsche AG præsenterer deres ny topmodel Porsche 911 Turbo på den internationale biludstilling Frankfurt Motor Show, der løber af stablen i perioden fra den 17. - 27. september. Den nye Porsche 911 Turbo kombinerer innovativ teknologi med sublimt og raffineret design. Alle nøglefacetter i den nye high-performance sportsvogn er signifikant forbedret, den nye Porsche 911 Turbo forener en markant forbedring af brændstoføkonomien med lavere vægt og flere kræfter samt højere tophastighed og forbedret aerodynamik. Særligt brændstoføkonomien og modellens dynamiske præstationer får den nye topmodel til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Henter 500 hk ud af en 3,8 liters motor
Hjertet om man vil i den syvende generation af Porsche 911 Turbo er en ny motor på 3,8 liter og 500 hk. Denne første helt nye motor i modellens 35-årige historie kommer med direkte benzinindsprøjtning og Porsches eksklusive turbosystem med variable geometri. Som option kan den nye seks-cylindrede boxer-motor kobles sammen med Porsches syv-trins dobbeltkoblings-gearkasse PDK Doppelkupplungsgetriebe. Modeller udstyret med PDK kan samtidig udstyres med et nyt tre-eget rat med skiftepaller som alternativ til de normale skifteknapper, der sidder monteret i rattet. Monteret direkte på rattet bruges skiftepallen i højre side af rattet til at skifte op, mens den tilsvarende i venstre side bruges ved nedgearing.

CO2-udslippet er formindsket med 18 pct.
Kombinationen af PDK, direkte benzinindsprøjtning og turbo sætter nye standarder for effektivitet, agilitet, respons og køredynamik. Sammenlignet med forgængeren er CO2-udslippet i den nye Porsche 911 Turbo reduceret med næsten 18 procent. Afhængig af den valgte model tilbagelægger den nye 911-topmodel mellem 8,6 og 8,8 kilometer på en liter brændstof i henhold til den gennemsnitlige EU5 standard. En præstation der kun bliver yderligere imponerende, når modellens data kommer til overfladen. 0-100 km/t på blot 3,4 sekund og en tophastighed på 312 km/t siger det hele.

Perfekt balance i undervognen
Den nye Porsche 911 Turbo byder samtidig på flere køredynamiske forbedringer. Blandt mange findes en detaljeret udbygning af PTM-systemet, der kontrollerer firehjulstræksystemet, ligesom PSM Porsche Stability Management nu styrkes af det nye PTV Porsche Torque Vectoring, der tilbydes som ekstraudstyr. I forening sikrer det høj præcision i styretøjet samt agilitet og perfekt balance i undervognen til gavn for den samlede køreglæde.

Den nye Porsche 911 Turbo Coupé og Cabriolet kan allerede nu bestilles hos de to autoriserede Porsche Centre, Porsche Center Jylland og Porsche Center Sjælland med introduktion i slutningen af året.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.