• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. august 2009 - Lerchenborg Slot

Biler på Lerchenborg

Eneste biludstilling i år finder sted den 15. og 16. august i Kalundborg

Lerchenborg Slot er i den kommende weekend rammen om en biludstilling. Lerchenborg Slot er i den kommende weekend rammen om en biludstilling.

Fyens Stiftstidende / Bilpriser.dk
Biler på Lerchenborg 2009
På lørdag og søndag den 15. og 16. august 2009 kl. 10-17 er der biludstilling på Lerchenborg Slot ved Kalundborg. Da Herning Messen er aflyst, er det den eneste i år, skriver Fyens Stiftstidende.
Hvor kan man finde 22 bilmærker foruden campingvogne, stribevis af klassiske og specielle biler samt masser af aktiviteter og andre indslag samlet på ét sted som et oplagt udflugtsmål, mener koordinator Flemming Hansen.

Udstilling er resultatet af samarbejde mellem forhandlere og klub
For 13. gang står KOMO Kalundborg og Omegns Motorklub Kalundborg og Automobilforhandler Forening i samarbejde med greve Christian Lerche-Lerchenborg bag en spektakulær og spændende udstilling på pladsen og i parken omkring slottet, og der er lagt op til den største udstilling på Lerchenborg. Den seneste udstilling i 2007 havde omkring 10.000 besøgende fra det meste af Sjælland.

Også specielle og klassiske biler på udstillingen

Udstillingens centrum vil ikke alene være præget af nye biler; omkring en halv snes bilmodeller forventes at få dansk premiere i løbet af sensommeren, og nogle af dem vil blive præsenteret på Lerchenborg. Dertil kommer mange specielle og klassiske biler samt motorcykler på to og tre hjul.
En lang række mærkeklubber forventes at præsentere biler fra Rolls Royce  til Volkswagen inklusive amerikanerbilklubber tillige med biler fra Dansk Veteranbil klub, Dansk Vintage Motor Club og Sjællandske Motorveteraner.

Fritidsinteresser også repræsenteret
”Biler på Lerchenborg“ handler om andet og mere end biler. Udstillingen præsenterer også en række stande af interesse for et bredt publikum; fra jagt og fiskeri til materieludlejning, undervisning og cykler samt madkultur og kunsthåndværk.  Og som noget helt nyt med Miljø. Fritid, sport og underholdning indgår ligeledes som temaer i udstillingen, fra spejderliv og idræt til jagt, musik, dans, motocross, bueskydning og kaperkørsel samt helikopterflyvning.

Hoppeborg og kørsel med firehjulstrækkere
Derudover omfatter udstillingsprogrammet en række underholdende aktiviteter af interesse for børn og voksne, fra hoppeborg og hurlumhejhus til modeshow og kørsel med mini-motorcykler og 4-hjulstrukne biler. Og udstillingskomitéen arbejder fortsat med tilrettelæggelsen af programmet, så der kan forventes yderligere spændende indslag og aktiviteter i tilknytning til Biler på Lerchenborg 2009, fortæller Flemming Hansen.

Lørdag den 15. og søndag den 16. august kl. 10-17, biludstilling på Lerchenborg Slot. Læs mere på www.lerchenborg-slot.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.