• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2009 - Volvo

Volvo-spil hitter

50.000 har downloadet Volvo The Game på to dage

I Volvo The Game kan man køre i forskellige historiske Volvo'er. I Volvo The Game kan man køre i forskellige historiske Volvo'er.

Volvo / SimBin
Volvo - The Game hitter
Over 50.000 downloads de første to dage efter introduktionen af Volvo Cars' og SimBin's PC racerspil. En stigning på 50 procent i antallet af besøg på www.volvocars.com på selve introduktionsdagen og over 5 millioner søgeresultater på Google for Volvo - The Game.
Flere og flere spillere benytter Volvo - The Game til at teste deres køreevner i to verdensomspændende konkurrencer. På 'Global competition' på www.volvocars.com/game inviteres spillere til at dyste med andre spillere over hele verden om bedste omgangstid.

1,2 mio. deltagere i konkurrence
Blot to dage efter spillets introduktion havde over 1.200.000 deltaget i konkurrencen, som er opdelt i to uafhængige afdelinger:
Den første afvikles i perioden 26. maj til 9. juni 2009 på Gothenburg Eco Drive Arena og matcher det STCC race, der køres den kommende weekend på den rigtige bane, Her får interesserede i øvrigt lejlighed til en testtur i simulatorer opstillet af SimBin.

40 spillere har kørt 100 omgange

Den andet afvikles mellem 10. og 24. juni 2009 på Chayka banen i Ukraine. Spillerne konkurrerer med S60 Concept Car, og efter hver opgang vises spillerens score og stilling. En spiller kan køre et ubegrænset antal omgange, og omkring 40 personer har til nu kørt over 100 individuelle omgange.

Navnene på vinderne i den første konkurrence bliver offentliggjort på resultattavlen på www.volvocars.com/game

Der er dæk, plakater, spil og andet som præmier.

Baggrund
Volvo - The Game er et nyt racerspil udviklet af SimBin Studios og Volvo Cars, hvor spilleren ud over at konkurrerere kan opleve, hvordan det føles at køre en Volvo på en racerbane. Volvo  - The Game kan downloades gratis på www.volvocars.com/game

 


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.