Handelsguide - Bilpriser.dk

Sælg din bil på auktion

Internetsalg er også en mulighed for private

Bilpriser.dk
Skal du sælge din gamle bil, er det værd at overveje bilauktionen Autocom.dk.

Dine fordele:
1. Du tilbyder din bil til 4.000 tilmeldte bilforhandlere, hvilket sikrer dig højeste markedspris.

2. Du får afklaring i løbet af et døgn eller en weekend.

3. Det er sikkert for dig. Køber skal hente bilen hos dig og betale med banknoteret check eller kontanter.

4. Gratis hotline på telefon 70 20 16 61.

Kravene til dig:
1. Du skal systematisk beskrive bilen ned til mindste detalje.

2. Du skal angive en realistisk mindstepris, der ikke væsentligt overstiger en Autocom/Bilpriser.dk-vurdering.

3. Du skal betale et succesgebyr på mellem 1.600 og 3.500 kroner inklusive moms afhængigt af din mindstepris, såfremt bilen bliver solgt via auktionen, ellers er det gratis.

Bilauktionen Autocom.dk
Kun registrerede bilforhandlere har adgang til at købe biler på bilauktionen Autocom.dk, men både firmaer og private kan få adgang til at sætte biler til salg.

Du har mulighed for at sætte din bil på en af fem ugentlige auktioner, der løber fra hverdag til hverdag klokken 12.00 til 11.00. Fredagsauktionen afsluttes dermed mandag klokken 11.00. Bilen skal indsættes inden klokken 12.00, og efter auktionen får du besked om, din bil har opnået bud over mindsteprisen.

Mens du indsætter bilen, bliver du automatisk ledt igennem en meget omfattende beskrivelse af bilen.

Købers pligter
Efter auktionen udsendes handelsdokumentation til dig og til den forhandler, der har købt din bil, hvorefter I per telefon skal aftale udveksling af bil og betaling. Køberen har pligt til enten at betale med en banknoteret check eller eventuelt i kontanter, hvilket giver dig den højest mulige sikkerhed.

Det er købers ansvar at afhente bilen. Du kan selv bestemme, hvor I skal udveksle bil og betaling, så længe det er indenfor dit postnummer.

Bemærk at køber kan annullere handlen, såfremt du ikke har beskrevet bilen korrekt. Køberen har ret til at besigtige bilen samt at tage en 15 minutter lang prøvetur for at undersøge dette.

Gratis for sælger
Det er gratis at indsætte en bil på auktionen, men Autocom.dk vurderer i hvert enkelt tilfælde, om mindsteprisen er realistisk, da det ikke er i nogens interesse, at der kommer biler på auktionen, der ikke kan sælges. Biler med en urealistisk høj mindstepris afvises.

Det koster dig mellem 1.600 og 3.500 kroner inklusive moms afhængigt af din mindstepris i gebyr, såfremt din bil bliver solgt på auktionen.

Det er gratis at byde på bilen. Højstbydende og sælger kommer kun til at betale salær, når der er indgået en aftale via auktionen.

Auktionen er punktvis selvforklarende, men Autocom.dk har konsulenter, der kan hjælpe per telefon på 70 20 16 61, hvis du er i tvivl om noget undervejs.

Autocom.dk er ejet af samme koncern som Bilpriser.dk.

LINK:
Se bilauktionen Autocom.dk på www.autocom.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.