Pressemeddelelse Bilpriser.dk
Til fri redaktionel afbenyttelse med kildeangivelse

Bilpriser.dk på gule plader

Internet-vurdering af prisen på brugte varebiler

Mange private vælger at anskaffe sig en bil på gule plader, men indtil nu har det ikke været muligt for dem at få vurderet deres varebil på Internet. Det bliver det nu, hvor Bilpriser.dk åbner for, at private kan få en vurdering af værdien på en brugt gulplade-bil.

På Bilpriser.dk laves der hver måned over 300.000 vurderinger af "almindelige" brugte biler på hvide plader, men firmaet har længe mærket, at der var et behov for også at kunne vurdere en varebil.

"Vi får stort set dagligt sendt forespørgsler på biler på gule plader, så det er da dejligt, at vi nu kan opfylde et stort ønske fra de danske forbrugere," fortæller Bilpriser.dk’s direktør Peter Grøftehauge.

Varebilsvurderingen lanceres samtidigt med, at Bilpriser.dk får opfrisket den tidligere lidt grå brugerflade med klare grønne og blå farver, samt at der åbnes for nogle muligheder, som det gamle design ikke havde.

"Bilpriser.dk’s gamle design var lavet udelukkende med fokus på en vurdering, og som sådan fungerede det perfekt. Men med det nye design kan vi meget bedre integrere vores redaktionelle indhold, vores bilnyheder, guider og analyser," siger han.

Bilpriser.dk’s vurderinger er baseret på autobranchens professionelle vurderingsværktøj Autocom Prisberegning, hvor vurderinger af varebiler har været inkluderet siden årsskiftet. Autocom Prisberegning bruges af over 1.000 danske autoforhandlere, hvilket gør, at den vurdering forbrugeren kan få på Bilpriser.dk som hovedregel svarer nøje til det bud, han vil få hos en forhandler.

Bilpriser.dk valgte oprindeligt at koncentrere sig om vurdering af almindelige personbiler på hvide plader, da det var det primære behov for private forbrugere, men virksomheden mente, at tiden var inde til at udvide servicen.

"Vi mente, at nu var et naturligt tidspunkt. Selvom mange varebiler selvfølgeligt bruges erhvervsmæssigt, er der også mange private, der vælger at have en gulplade-bil som nummer to bil," fortæller Peter Grøftehauge.

Vurdering af prisen på brugte biler er stadigt i fokus på Bilpriser.dk, men nu kan de nysgerrige hurtigt blive fanget af Bilpriser.dk’s forskellige artikler med bilstof set fra forbrugerens synsvinkel, samt muligheden for at få Bilpriser.dk’s gratis nyhedsbrev på e-mail.

"Vi mener selv, at vi har fået et mere moderne, lækkert design, som er langt mere brugervenligt," slutter Peter Grøftehauge.

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.