Pressemeddelelse Bilpriser.dk
Til fri redaktionel afbenyttelse med kildeangivelse

Navnenyt fra Bilpriser.dk A/S tirsdag den 17. november 2009

John Christensen
Bilvurderingstjenesten Bilpriser.dk A/S, der er en del af Autorola Group Holding A/S i Odense, har ansat John Christensen, Roskilde, som Key Account Manager.
John Christensen, der i en årrække har haft ledende stillinger i den danske finansbranche, deriblandt som underdirektør i DK Finans A/S, Bil & Sejlerfinans A/S og senest filialdirektør i Sparekassen Sjælland A/S med ansvar for Spar Direkte, er tilknyttet storkunder som banker, finansieringsselskaber og leasingselskaber.

Dennis Knebel
Bilvurderingstjenesten Bilpriser.dk A/S, der er en del af Autorola Group Holding A/S i Odense, har ansat Dennis Knebel, Odense, som salgskonsulent på hovedkontoret.
Dennis Knebel arbejder med salg og support til danske bilforhandlere.

Ole Kildebjerg Andersen
Bilvurderingstjenesten Bilpriser.dk A/S, der er en del af Autorola Group Holding A/S i Odense, har ansat Ole Kildebjerg Andersen, Odense, som Key Account Manager.
Ole Kildebjerg Andersen, der er kendt fra dækbranchen, arbejder med direkte salg og support til danske bilforhandlere og har især Jylland og Fyn som område.


Fotos kan rekvireres ved henvendelse til presse@bilpriser.dk

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.