Pressemeddelelse Bilpriser.dk
Til fri redaktionel afbenyttelse med kildeangivelse

Bilpriser.dk forstærker sin bestyrelse

Advokat Martin von Haller Grønbæk, partner i advokatfirmaet Bendner von Haller Dragsted, er indtrådt i bestyrelsen for Bilpriser.dk A/S, der driver Danmarks mest besøgte bilvurderingshjemmeside www.bilpriser.dk og har udviklet det professionelle prisberegningsværktøj BilPriser Pro til autobranchen.

Martin von Haller Grønbæk er af Computerworld flere år i træk kåret som en af de 10 mest indflydelsesrige personer på den danske internetscene. Han er p. t. bestyrelsesformand for Jubii A/S, medlem af bestyrelsen i Mybanker Corporate Equity Aps, medlem af IT-sikkerhedsrådet under Videnskabsministeriet samt medlem af bestyrelsen i DK Hostmaster A/S. Han er desuden aktiv i en stribe andre bestyrelser.

Bilpriser.dk A/S er en del af PMG Europe Holding A/S, der ejes af brødrene Martin og Peter Grøslash;ftehauge. Koncernen, der også omfatter online bilauktionsselskabet Autocom A/S har cirka 200 medarbejdere i Europa og Australien.


Foto kan downloades her

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.