Pressemeddelelse Bilpriser.dk
Til fri redaktionel afbenyttelse med kildeangivelse

Bilpriser.dk åbner nyt bilunivers på Internet

Bilpriser.dk/redaktionelt med nyheder, gode råd og økonomisk vejledning

Danskerne er vilde med at få vurderet deres brugte biler på Internet. For hver gang der bliver solgt en brugt bil i Danmark, bliver der lavet 12 vurderinger på den gratis internetservice Bilpriser.dk. Med baggrund i den succes udvider Bilpriser.dk nu sin service fra at omfatte vurderinger af brugte biler til også at rumme nyheder om biler, gode råd og økonomiske analyser på Bilpriser.dk/redaktionelt.

"Vi er ikke bange for at kalde Bilpriser.dk en succes," siger Bilpriser.dk's direktør Peter Grøftehauge og fortsætter:

"med over 100.000 månedlige brugere syntes vi, det var et naturligt tidspunkt at overveje, hvad mere vi kunne gøre for vores brugere."

Og det var disse overvejelser, der kom til at danne grundlaget for Bilpriser.dk's nye service; Bilpriser.dk/redaktionelt.

På Bilpriser.dk/redaktionelt vil brugerne kunne finde sidste nyt om biler, de nyeste modeller, hvad der er sket i branchen og så videre.

Der vil også være guider med gode råd og vejledning, for eksempel, hvad man skal betale i afgift, hvordan importerer man en bil eller hvordan man får trykket prisen lidt ned, når man skal købe en bil.

Derudover vil der være Bilpriser.dk's analyser af bilers totale økonomi, hvor brugeren eksempelvis vil kunne se, om det bedst kan betale sig at købe ny eller brugt bil. "Det er tanken, at Bilpriser.dk/redaktionelt skal være stedet, hvor den bilinteresserede vil kunne få opfyldt alle sine behov," fortæller Peter Grøftehauge.

"Vi tilstræber, at Bilpriser.dk /redaktionelt skal være et dynamisk miljø, hvor vi i samråd med vores brugere konstant skal udvikle os og tilpasse os brugernes behov," uddyber han.

På længere sigt er det planen, at Bilpriser.dk's redaktionelle del også skal rumme et debatforum og et elektronisk nyhedsbrev, der skal medvirke til at gøre Bilpriser.dk /redaktionelt så brugervenligt og brugerstyret som muligt.

"Ved at gøre det nemmere forbrugeren at gennemskue konsekvenserne af sine valg i forbindelse med biler, øger vi også chancerne for, at forbrugeren bliver tilfreds med sine valg," slutter Peter Grøftehauge.

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.