Pressemeddelelse Bilpriser.dk
Til fri redaktionel afbenyttelse med kildeangivelse

Nyansættelser

Autocom.dk A/S og Bilpriser.dk den 6. december 2007

Nina Rasmussen, 30, Langeskov, er pr. 1. december ansat som key account manager i Autocom A/S, Odense. Hun skal blandt andet sælge annoncer til Autocom.dk. Nina Rasmussen har arbejdet med salg i en årrække, især i medie- og webbranchen.

Finn Arne Hansen, 48, Faaborg, er pr. 1. december ansat som informationsmedarbejder hos Autocom.dk A/S og Bilpriser.dk, Odense. Finn Arne Hansen kommer fra en stilling som journalist på Fyns Amts Avis, tidligere Fyens Stiftstidende.

Tuan Quoc Tran, 29, Odense, er pr. 1. december ansat som java-systemudvikler hos Admiropa Aps, Odense, der er et selskab i Autocom-gruppen. Han er uddannet som it-ingeniør og kommer fra en stilling i Odense Kommune, tidligere DHL. Han skal blandt andet arbejde med udvikling af auktionssystemet.

Anders Dvinge, 30, Korsør, er pr. 1. december ansat som systemudvikler hos Admiropa Aps, Odense , der er et selskab i Autocom-gruppen. Han kommer fra en stilling hos Netcompany A/S og har tidligere arbejdet for Brandmen i Korsør og Nycomed i Roskilde. Han skal arbejde med arkitektur og udvikling af software i auktionsteamet.

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.