Pressemeddelelse Bilpriser.dk
Til fri redaktionel afbenyttelse med kildeangivelse

Forbrugerne giver topkarakter til Bilpriser.dk

Salgschef hos Bilpriser.dk, Steen Kristensen, glædes over den positive respons

Bilpriser.dk den 23. marts 2007

Troværdigheden er i top hos Bilpriser.dk! Det viser den seneste undersøgelse fra virksomheden, som har til formål at kortlægge forbrugernes kendskab, krav og ønsker til hjemmesiden.

Især kvaliteter som overskuelighed, reelle priser og pålidelighed bliver værdsat hos de adspurgte forbrugere, som i 50 procent af tilfældene har Bilpriser.dk som den foretrukne hjemmeside.

Salgschef hos Bilpriser.dk, Steen Kristensen, er naturligvis yderst tilfreds med at have fået så positiv respons fra de omkring 3.000 unikke brugere, der har deltaget i undersøgelsen. Og det kommer ikke bag på ham, at det netop er faktorer som pristroværdighed og pålidelighed, der bliver værdsat højest:

"Når man surfer rundt på internettet kan man hurtigt miste overblikket over de mange muligheder. Og når man som privat køber skal ud at lægge en stor sum penge for en brugt bil, så frygter mange forbrugere at komme til at købe både for billigt eller for dyrt, og prisen bliver således et pejlemærke for kvaliteten. Bilpriser.dk er derfor en stor hjælp for mange."

Bilpriser.dk har manifesteret sig som en autoritet i bilmarkedet og forbrugerne føler sig derfor trygge ved at bruge hjemmesidens vejledning og vurdering som ledetråd for en fornuftig handel.

At Bilpriser.dk er et populært redskab på nettet underbygges af, at tilstrømningen af brugere på hjemmesiden er steget med hele 20 procent i løbet af bare de seneste par måneder. I dag er Bilpriser.dk således Danmarks førende kilde til bilvurdering med 3,1 millioner vurderinger om året.

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.