16. maj 2023 - Honda

Den nye Honda CR-V
Evolutionært design bevarer CR-V’s velkendte silhuet.

For første gang i Europa præsenteres den retningsuafhængige Honda SENSING 360 premiumpakke med avancerede køreassistentsystemer.

Honda
 
Honda har afsløret sjette generation af CR-V, mærkets bedst sælgende SUV, som vil hæve barren når det gælder design, praktik og anvendelighed i hverdagen, når den ankommer i Europa senere i år.
 
Den nyeste CR-V, der blev afsløret på mærkets European Media Event i Offenbach i Tyskland, er forbedret på alle områder for at skabe den bedste all-round SUV. Den kombinerer de avancerede og sportslige værdier, som Honda er kendt for, med de nyeste kørehjælpesystemer og passiv sikkerhed, der resulterer i fremragende pålidelighed, dynamik og komfort. Fokus på kvalitet når det gælder farver, materialer og stoffer i hele kabinen løfter CR-V mere i retning af premiumsegmentet.
 
CR-V tilbydes med valget mellem enten en fuld hybrid (e:HEV) eller, for første gang på det europæiske marked, en plug-in hybrid (e:PHEV) drivlinje. Begge varianter har en 2.0-liters firecylindret Atkinson benzinmotor med direkte indsprøjtning, der nu i højere grad fremhæver effektivitet, raffinement og dynamiske præstationer på alle områder.
 
e:PHEV
e:PHEV har de samme lette og kraftige elektriske motorer som sin e:HEV følgesvend, der leverer en imponerende acceleration, hurtig ladetid og et yderst konkurrencedygtigt fuld-elektrisk område.
 
Med en rækkevidde på 82 km i elektrisk tilstand kan CR-V udføre de allerfleste daglige ture på de elektriske motorer alene. Når batteritemperaturen er på 25 grader kan en 100% opladning udføres fra tom tilstand på kun 2,5 timer.
 
e:HEV
Den fulde hybrid CR-V er udstyret med den mest avancerede udgave af mærkets prisvindende e:HEV drivlinje. Et kraftigt litium-ion batteri og to kompakte, lette elektriske motorer kombineret med benzinmotoren skifter problemløst mellem EV, Hybrid og Engine Drive, hvilket gør den ideel til alle kørselsscenarier.
 
Den helt nye model bevarer den velkendte silhuet, men med en udvikling af designet, der virkelig signalerer, at den er til stede på gaden. Det begynder med et mere målrettet design på fronten, hvor e:HEV og e:PHEV kan kendes på hvert deres eksklusive design af kølergrillen. Smalle forlygter kombineret med nyt signaturkørelys giver en stærk visuel tilstedeværelse, mens kombinationen af lodret bremselys og blinklys bagpå er en smart videreudvikling af det øjeblikkeligt genkendelige CR-V baglygtedesign.
 
Udsynet var et andet vigtigt fokus under design- og udviklingsfasen. De forreste hjørnepunkter på CR-V er lave, takket være en bred, overskuelig motorhjelm, der gør det muligt for føreren at forstå bilens overordnede form. På grund af de store vinduespartier tilbyder CR-V et fremragende udsyn hele vejen rundt for alle personer i bilen, hvilket reducerer stress, øger fornemmelsen af åbenhed og giver alle passagerer en følelse af sikkerhed og ro.
 
Det evolutionære design gemmer også på en forøgelse af alle dimensionerne på CR-V. Den helt nye CR-V er bredere, længere og højere end forgængeren og tilbyder dermed mere kabineplads til passagererne, og den 40 mm længere akselafstand giver 16 mm mere benplads ved bagsædet og 18 % mere bagageplads. Bagsædet kan justeres i otte niveauer, med 10,5° mere vinkel, hvilket giver passagerne mulighed for komfortabel afslapning.
 
En opdateret pakke af funktioner i Honda SENSING og nye strukturelle komponenter bidrager til en aktiv og passiv sikkerhed, der er førende i klassen. Den helt nye CR-V er den første, der er udstyret med Honda SENSING 360, det helt nye sikkerheds- og køreassistentsystem, der fjerner bilens blinde vinkler og bidrager yderligere til at undgå kollisioner ved at reducere byrden på føreren af bilen.
 
“Den helt nye CR-V bygger på alt, hvad den ikoniske model står for – progressivt design, lækker kabine, klasseledende sikkerhedsniveauer, anvendelighed og komfort, samt effektive og lydhøre præstationer,” siger Tom Gardner, Senior Vice President i Honda Motor Europe Ltd. “Denne seneste udgave er den ultimative SUV-pakke, der tilbyder et unikt, dynamisk og avanceret produkt, der passer perfekt til de nuværende krav på det europæiske marked.”
 
*fås kun som e:PHEV Advance tech i Danmark