14. maj 2023 - Hyundai

Nyheden Hyundai i20
Den nye i20 kommer til Danmark sidst på året.

Den nye i20 forventes introduceret i Danmark sidst på året.

Hyundai
 
Hyundai har netop vist den nye i20, der kommer med et skarpere design, nye teknologier og nye farver. Den nye i20 forventes introduceret i Danmark sidst på året.
 
Hyundai har givet i20 et markant facelift og en af de mest iøjnefaldende ting ved den nye Hyundai i20 er dens udseende. Fronten er opgraderet med en ny fremtrædende kølergrill, ny kofanger, hvor bl.a. linjerne i kofangeren har fået et mere sporty udtryk. Det nye design understreges af de Z-formede LED-baglygter, ny teknologi, udstyr og farver.
 
Ny i20 bevarer sin sportslige holdning takket være dens lave tagprofil og dens akselafstand. Disse funktioner forbedrer køretøjets aerodynamik ved at sænke luftmodstanden, hvilket også øger brændstofeffektiviteten.
 
Tre nye farver
Med i faceliftet er tre nye farver: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl og Meta Blue Pearl. Derudover fås den også i Atlas White, Phantom Black Pearl, Aurora Grey Pearl, Dragon Red Pearl og Mangrove Green Pearl, som vi kender fra den nuværende i20.
 
Også indvendigt tilbydes der ny interiør farvepakke. Den nye Lucid Lime giver den nye i20 et levende og personlig præg. Udstyret med denne pakke vil sæderne også have et nyt sporty mønster med en bred lodret linje og prægede vandrette stiplede linjer. De limefarvede syninger, der dekorerer forskellige berøringspunkter i interiøret, understreger modellens sporty karakter.
 
Større skærm og ny teknologi
Den nye i20 er spækket med de nyeste tilslutningsfunktioner, der gør oplevelsen i bilen endnu mere bekvem. Af nyt udstyr kan nævnes en 4,2” instrumentering som standardudstyr, USB type-C, anden generations eCall baseret på 4G-netværket og Over-the-Air (OTA) kortopdateringer, hvis bilen har navigation. Det sikrer, at kunden altid har de nyeste opdateringer omkring vejvisning tilgængelig, uden at skulle forbi et værksted, for at få de nyeste opdateringer.

Forbedret bekvemmelighed for mere komfort
For bedre belysning i bilens interiør, er lyspærer i den nye i20 erstattet med LED-teknologi, og som en ekstra komfort, er det desuden muligt at vælge interiør stemningsbelysning i flere farver.
 
Bilen tilbydes også med et BOSE® Premium Sound System, der sikrer en fremragende lyd, hvad enten man lytter til DAB-radio eller streamer musik fra en smartphone.
 
Det forventes, at i20 facelift kommer til Danmark med de allerede kendte motorer. 1.2 MPi motoren, der yder 84 hestekræfter, og den populære 1.0 T-GDi med 100 hestekræfter koblet enten til en 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins DCT-gearkasse.