21. november 2021 - Kia

Kia teaser EV9 koncept
Se de første billeder af Kias koncept-SUV EV9.

Kias EV9 koncept er et spændende indblik i den fremtidige retning for den fuldt elektriske SUV.
Kia

Kia afslørede i dag de første officielle tegninger af Kia EV9 konceptet, et fuldt elektrisk SUV-koncept, der inkarnerer virksomhedens forpligtelse til at blive en udbyder af bæredygtige mobilitetsløsninger.

Efter lanceringen af EV6 er Kias EV9 koncept et spændende indblik i den fremtidige retning for den fuldt elektriske SUV, der kombinerer progressivt design, avanceret teknologi og en avanceret elektrisk drivlinje i én banebrydende bilmodel.

De første billeder af koncept-SUV'en viser et ultramoderne eksteriørdesign, hvis linjer antyder en moderne og frisk udstråling grundet en rank og stilistisk positur.

Tegningerne illustrerer en meget konceptuel kabine, der er blevet finpudset for at give føreren og passagererne et let, fleksibelt og adaptivt rum, der kan tilpasses alt efter hvordan den enkelte køretur udvikler sig. En betagende interaktiv ultrabred skærmløsning og et radikalt nyt take på det traditionelle rat er blot to af de iøjnefaldende interiørfunktioner.

Tegningerne af Kias EV9 koncept er blevet afsløret forud for AutoMobility LA, som åbner i næste uge. Her vil Kia afsløre sin helt nye elektriske version af SUV-modellen den 17. november i LA Convention Center.