14. januar 2021 - Volkswagen

Ny attraktion i København
Volkswagen City Studio holder til i stueetagen i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.

Volkswagen City Studio holder til i stueetagen i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København.
Volkswagen

Til marts åbner dørene til Volkswagen City Studio i København, hvor danskerne kan opleve Volkswagens nyeste elektriske modeller og få et indblik i mærkets visioner for den grønne omstilling af fremtidens mobilitet.

Bilbranchen gennemgår i disse år store forandringer på grund en omfattende digitalisering af vores hverdag og øgede krav om en omstilling til en grønnere mobilitet i fremtiden. Volkswagen har sat kursen for fremtidens mobilitet og har dedikeret sig til målene i Paris-klimaaftalen og påbegyndt rejsen mod at blive en CO2-neutral virksomhed i 2050. Volkswagen har sat sig som mål at blive verdens førende udbyder af e-mobilitet, og med investeringer på 11 milliarder euro i e-mobilitet sigter mærket efter at producere cirka 1,5 millioner elbiler om året i 2025.

Volkswagens visioner for fremtidens e-mobilitet blev mere konkrete i efteråret 2020 med den succesfulde introduktion af ID.3. I løbet af 2021 vil familien af ID.-elbiler vokse startende med introduktionen af ID.4 til marts, og i slutningen af året kommer den serieproducerede version af ID. CROZZ konceptbilen. Volkswagen har sat strøm til fremtiden.

Nu sætter Volkswagen Danmark stikket i og tænder for et nyt forretningskoncept. Med ønsket om at give danskerne et større indblik i Volkswagens visioner for fremtidens elektrificerede mobilitet åbner Volkswagen City Studio til marts i Industriens Hus i hjertet af København. Med adresse ved Rådhuspladsen er dette en ideel lokation med tusindvis af forbipasserende hver dag, som giver mulighed for at nå et bredt publikum.

De besøgende vil kunne opleve de nyeste elektriske modeller fra Volkswagen og samtidig få mere information ved hjælp af digitale platforme i udstillingslokalerne. Det vil også være stedet, hvor der med tiden vil blive introduceret nye digitale koncepter til præsentation af forskellige bilmodeller eller visualisering af andre emner inden for e-mobilitet og miljø.

Fra Volkswagen City Studio vil det også være muligt for de besøgende at prøvekøre de nyeste modeller, da der vil være adgang til en flåde af testbiler placeret i parkeringsanlægget i kælderen under lokalerne. Ambitionen er også, at Volkswagen City Studio skal blive et omdrejningspunkt for en lang række events med fokus på Volkswagens grønne omstilling både lokalt og globalt. Programmet for events i Volkswagen City Studio vil favne bredt og være rettet både mod private kunder, virksomheder, offentlige institutioner, diverse interesseorganisationer og pressen.

Volkswagen City Studio skal være et levende hus med fokus på Volkswagen-mærket, den grønne omstilling, det elektriske univers og Volkswagen AG og Semler-gruppens visioner for vejen mod emissionsfri kørsel.

Mere information om åbningsdato følger senere.