4. november 2020 - Seat

Ny SEAT Leon FR e-HYBRID
Den nye SEAT Leon Plug-In e-HYBRID er landet i Danmark.

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID står klar hos forhandlerne, hvor der er mulighed for at prøvekøre bilen og opleve køreglæde med grøn samvittighed.
SEAT

I starten af 2020 lancerede SEAT Mii electric, som var deres første fuld elektriske bil, der indtog pladsen som Danmarks billigste elbil. SEAT går nu stærkere ind på det elektriske bilmarked og lancerer deres første Plug-in Hybrid af den testvindende og anmelderroste SEAT Leon

Kør 63 km på ren El
SEAT Leon FR Plug-in e-HYBRID har en elmotor på 85 kW/115 hk og 1.4 liter TSI-benzinmotor 65 kW/150 hk, der tilsammen yder 150 kW/204 hk. Batteriet på 13 kWh har en elektrisk rækkevidde på op til 63 km, hvor en kombination af el og benzin giver en rækkevidde på op til 800 km og 83,3 km/l. Med en ladeboks eller ved en ladestander tager det 3,5 time at lade batteriet fuldt ud, mens det tager 6 timer ved brug af en konventionel stikkontakt.

Sporty design, masser af udstyr og grøn køreglæde

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID udstråler samme sporty design,avancerede teknologiske udstyr og selvfølgelig masser af køreglæde som den prisvindende Leon fra i sommer.
Leon Plug-in e-HYBRID fås i 2 varianter: Leon FR 5D 1.4 TSI 204 HK DSG6 med et baggagrum på 270 liter til en pris på 289.990 kr., og Leon FR Sportstourer 1.4 TSI 204 HK DSG6 med et bagagerum på 470 liter til en pris på 299.990 kr.

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID fås med masser af standardudstyr herunder 17’ Dynamic-alufælge FR-design, 3-zone klimaanlæg, 6 airbags,multifunktionelt læderrat, 10,25” digitalt cockpit, trådløs Apple CarPlay, KESSY nøglefri start/stop, ECO-LED forlygter, FULL LED coast to coast baglygte, ambient belysning, parkeringssensor, front- og lane assist med fodgænger- og cyklistbeskyttelse, træthedsovervågning, adaptiv fartpilot med fartbegrænser, et anhængertræk på 1.500 kg og meget mere.

Oplev den nye Leon Plug-in e-HYBRID hos forhandlerne i uge 43

Den nye Leon Plug-in e-HYBRID står klar i forhandlernes showrooms fra og med uge 43, hvor der er mulighed for at prøvekøre bilen og få øjnene op for køreglæde med grøn samvittighed. Der tages højde for Corona-situationen, og kunderne kan prøvekøre den nye Leon individuelt, med god tid til at rengøre bilerne mellem hver prøvetur.