21. februar 2019 - Mazda

Mazda afslører ny SUV i Geneve
Mazda giver verdenspremiere til en ny kompakt SUV.

Den internationale biludstilling i Geneve åbner for pressen den 5. marts og for publikum den 7. marts 2019.
Mazda

Mazda giver verdenspremiere til en ny kompakt SUV på årets  internationale biludstilling i Geneve. Den nye SUV bliver den anden model, der baseres på Mazdas nye tekniske platform, SKYACTIV-Vehicle Architecture, og perfektionerede Kodo-design.

Motorprogrammet kommer til at bestå af de seneste SKYACTIV-motorer, der inkluderer en motor med den revolutionerende SPCCI-teknologi (Spark Plug Controlled Compression Ignition) med en unik forbrændingsmetode, der kombinerer fordelene ved en benzinmotor med fordelene ved en dieselmotor.

Verdens mest solgte roadster, Mazda MX-5, kan i år fejre sin 30 års fødselsdag. Det markeres også i Geneve, hvor en særlig jubilæumsudgave, Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, har sin europæiske premiere. Med den ønsker Mazda at markere de 30 år, der er gået, siden den oprindelige MX-5 havde verdenspremiere på Chicago Motor Show. Siden er der solgt mere end 1 million eksemplarerer verden over – heraf mere end 350.000 i Europa.

På Mazda-standen i Geneve optræder også den nye Mazda3 som hatchback og sedan. Mazda3, der introduceres i Danmark til foråret, havde verdenspremiere i Los Angeles i november sidste år og er første repræsentant for den helt nye modelgeneration. Den bliver også første model, der kan udstyres med SPCCI-motoren, kaldet SKYACTIV-X,  i kombination med et intelligent M Hybrid-system.

Mazdas mest solgte model, Mazda CX-5, vises også i Geneve. Den er i år opdateret med et forbedret standardudstyr, muligheden for at vælge en eksklusiv interiørpakke med nappalæder og ægte træpaneler samt tilføjelsen af G-Vectoring Control Plus (GVC Plus), der giver endnu bedre køreegenskaber.

Den internationale biludstilling i Geneve åbner for pressen den 5. marts og for publikum den 7. marts 2019.