17. november 2018 - Ford

Ford til Auto Awards 2018
Ford nomineret i fire kategorier til Auto Awards 2018.

Auto Awards 2018 løber af stablen den 27. november i Cirkusbygningen i København, hvor vinderne kåres med rød løber, underholdning og middag.
Ford

Ford er med fire modeller nomineret i intet mindre end fire kategorier til Auto Awards 2018 – herunder hovedprisen Årets Bilmærke.

Ud over at være nomineret til hovedprisen er Ford med fire modeller også repræsenteret i tre andre vidt forskellige kategorier, nemlig Årets Familiebil (Ford Focus), Årets Mandebil (Ford Fiesta ST, Ford Mustang) og Årets Varevogn (Ford Transit Connect).

Nyheden kommer i hælene på en anden stor nominering for Ford, hvor den nye Focus er blandt de fem udvalgte finalister til prisen som Årets Bil i Danmark 2019. Focus’ fjerde generation har nydt stærk omtale, som med disse fire Auto Awards-nomineringer nu spreder sig til flere grene af Fords alsidige modelprogram.

Reglerne for kåringen

De nominerede til Auto Awards 2018 spænder over 22 kategorier og er udvalgt af en branchejury på 26 medlemmer, som både tæller branchefagfolk, grossister, specialister, motorredaktører og –journalister.

I køretøjskategorierne er der nedsat en biljury kun bestående af motorjournalister, hvis stemmer tæller 80 procent i forhold til offentlighedens 20 procent. Biljuryformanden er Henrik Dreboldt, motorredaktør hos Berlingske og BT.

Du kan stemme på Ford i alle fire kategorier på Auto Awards’ hjemmeside, hvor afstemningen er åben til den 21. november.

Auto Awards 2018 løber af stablen den 27. november i Cirkusbygningen i København, hvor vinderne kåres med rød løber, underholdning og middag.