18. oktober 2018 - Audi

Reservér Audis første elbil
Du kan nu forhåndsreservére Audis første elbil.

Nu kan du med få klik på en hjemmeside sikre dig at blive blandt de første til at køre den 100% elektriske Audi e-tron.
Audi

I sidste måned havde Audi verdenspremiere på deres første rent elektrisk drevne bil. Interessen har været stor, og nu følger Audi Danmark efter bl.a. Norge, som har haft stor succes med deres online-reservation af Audi e-tron. Med en forhåndsreservation lover Audi en plads i køen, når produktionen på den C02-neutrale fabrik i Bruxelles skal planlægges.

Det er første gang, at Audi i Danmark tilbyder online forudbestilling af en af deres nye modeller, og marketingchef hos Audi Danmark, Morten Friis-Olsen, glæder sig over tiltaget: Vi har oplevet stor interesse i vores elektriske Audi e-tron bl.a. hos vores forhandlere og med mange tilmeldinger til vores e-tron-specifikke nyhedsbrev. Audi er en del af fremtidens bæredygtige mobilitet, og vi er glade for at kunne tilbyde vores dedikerede kunder en unik mulighed for at komme med på rejsen, når Audi nu indleder en ny e-poke og bliver elektrisk, siger Morten Friis-Olsen.

Forhåndsreservér din Audi e-tron på site.audi.dk/reserver-etron
Man forpligter sig ikke til køb ved at reservere en Audi e-tron, og der opkræves ikke depositum.

Audi e-tron i Danmark
De første Audi e-tron finder vej til de danske forhandlere omkring årsskiftet. Der er endnu ikke danske priser, men man kan holde sig opdateret ved at tilmelde sig Audi e-tron-nyhedsbrevet på www.audi.dk/etron.