2. oktober 2018 - Hyundai

Facelift til Hyundai Tucson
Den populære SUV, Hyundai Tucson, har fået et facelift.

Hyundai Tucson-motorprogrammet består af to benzinmotorer med henholdsvis 132 hk og 177 hk og to dieselmotorer med enten 115 hk eller 136 hk.
Hyundai

Den populære SUV, Hyundai Tucson, har fået et facelift med et skarpere ydre og et smartere indre. Priserne starter fra blot 254.995 kr., og den veludstyrede SUV har Danmarkspremiere i weekenden den 6. og 7. oktober. 

Salget af SUV-modeller i Europa er øget markant, og Hyundai Tucson er den Hyundai-model, der sælger bedst i Europa. I Danmark er salget af de større SUV-modeller også i vækst. Den høje biltype giver et godt overblik i trafikken, ind- og udstigning er lettere, og så er SUV’er ikke mindst rummelige og komfortable biler. Det betyder også, at konkurrencen blandt specielt de mellemstore SUV’er er benhård. Derfor har Hyundai givet den populære Tucson et facelift, der gør en god bil endnu bedre.

”Tucson har fået et nyt, robust og mere maskulint design, bl.a. takket være den nye ’cascading’ kølergrill, som også kendes fra andre, nye Hyundai-modeller. En skarpere profil, et mere eksklusivt interiør og en attraktiv pris skal gøre modellen endnu mere populær i Danmark,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark.

Udover den nye front er bagenden også opdateret med nydesignede baglygter og kofanger. Indvendigt er instrumentbordet gjort smartere og mere brugervenligt bl.a. ved at hæve skærmen. Helt nyt er  muligheden for læderdetaljer på instrumentbordet og et fremragende Krell-lydsystem med subwoofer.

Dermed fremstår den opdaterede Tucson skarpere end nogensinde før. Det understreges af, at Hyundai forleden vandt hele tre ”International Design Excellence Awards” (IDEA) designpriser for den kompakte mini-SUV KONA, den brintdrevne SUV NEXO, og Tucsons storebror, SUV’en Santa Fe.

Mere udstyr og sikkerhed
Som udgangspunkt kommer den nye, faceliftede Tucson i to udstyrsvarianter; Life og Trend.

Tucson Life har bl.a. aircondition, Bluetooth, el-spejle med varme og sideblink og LED-kørelys. Prisen starter ved 254.995 kr.

For blot 14.995 kr. mere kan man supplere Tucson Life med en Pluspakke, der består af: 7” touchskærm med Apple CarPlay, fartpilot, bakkamera og -sensor, 2-zoners automatisk klimaanlæg, varme i rat og forsæder, køl i handskerum, ventilation til 2. sæderække, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt tagrælinger.

Rykker man op til udstyrsniveauet Trend, finder man yderligere 8” touchskærm med navigation,  førersæde med elektrisk lændestøtte, LED-baglygter, sidespejle med indstigningslys, regnsensor, statisk kurvelys, automatisk nedblændeligt bakspejl, automatisk skiltegenkendelse, blind vinkel sensor samt aktiv vognbaneassistent. Prisen på Trend starter ved 289.995 kr.

Hyundai tilbyder også en fabriksmonteret udstyrspakke til Trend-modellerne – nemlig en Deluxepakke med Smart Key, lædersæder samt læder detaljer på midterste del på instrumentbord, LED-forlygter, nær- og fjernlys, samt fjernlysassistent. Prisen for Deluxepakken er 27.995 kr.

Stærkt motorprogram
Hyundai Tucson-motorprogrammet består af to benzinmotorer med henholdsvis 132 hk og 177 hk og to dieselmotorer med enten 115 hk eller 136 hk. Alt efter motortype og -størrelse, tilbyder Hyundai valg mellem enten manuelt og 7-trins automatgearkasse med dobbeltkobling.

Afhængig af modelvariant, må den nye Tucson trække op til 1.900 kg. Firehjulstræk fås til 1.6 T-GDi og 1.6 CRDi med 136 hk, som begge fås med enten manuelt gear eller 7-trins automatgearkasse med dobbeltkobling.

Priser på Tucson benzin:

Tucson 1.6 GDi 132 hk, Life                                 fra 254.995 kr.
Tucson 1.6 GDi 132 hk, Trend                            fra 289.995 kr.
Tucson 1.6 T-GDi 177 hk, Trend                         fra 329.995 kr.
Tucson 1.6 T-GDi DCT 177 hk, Trend                fra 349.995 kr.

Priser på Tucson diesel:
Tucson 1.6 CRDi 115 hk, Life,                              fra 264.995 kr.
Tucson 1.6 CRDi 115 hk, Trend                          fra 299.995 kr.
Tucson 1.6 CRDi 136 hk, Trend                          fra 314.995 kr.
Tucson 1.6 CRDi DCT 136 hk, Trend                 fra 329.995 kr.