17. september 2018 - BMW

Roadsteren er tilbage
Verdenspremiere på den nye BMW Z4.

BMW Z4 M40i First Edition.
BMW

BMW præsenterer en First Edition af den åbne sportsvogn. Med sine dynamiske proportioner, emotionelle design og sportslige gener redefineres Roadsteren.

På Pebble Beach i Californien præsenterer BMW en eksklusiv BMW Z4 M40i First Edition i farven Frozen Orange, som matcher perfekt til den californiske sol. Samme lokation dannede sidste år rammen for fremvisning af konceptbilen i forbindelse med den legendariske biludstilling "Concours d'Elegance".

Med det futuristiske og progressive designsprog viser konceptbilen, at den kommende produktionsbil indeholder alle de kendte BMW kvaliteter som den centrale siddeposition, det lave tyngdepunkt og 50:50 procents vægtfordeling, hvilket skaber den perfekte balance og intens køreglæde.

De vertikale forlygter, BMW nyrer med tråddesign, store luftindtag ved forhjulene sammen med den elektriske soft top i farven anthracite med sølveffekt og de tofarvede 19” aluminiumsfælge understreger de sportslige gener. First Edition-udgaven har en kraftfuld 340 hestekræfters, sekscylindret rækkemotor og sportsaffjedring med elektroniske støddæmpere, M sportsbremser og elektronisk M sportsdifferentiale på bagakslen. Dette sender bilen afsted fra 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder.

Det futuristiske og førerorienterede interiør vidner ligeledes om en fremtidsorienteret køremaskine.

Den produktionsklare BMW Z4 lanceres i foråret 2019. På Paris Motor show i oktober offentliggør BMW alle detaljer om motorvarianter, tekniske specifikationer, udstyr og priser.