12. december 2017 - Skoda

ŠKODA har bedst omtale
ŠKODA er Danmarks mest anbefalede bilmærke.

ŠKODA er det bilmærke, som bliver anbefalet mest i en ny, stor undersøgelse af danskernes opfattelse af mere 300 varemærker.
ŠKODA

ŠKODAs kunder taler varmt for ŠKODA, når de er sammen med familie, venner og kolleger. Faktisk så varmt, at ŠKODA er Danmarks mest anbefalede bilmærke i YouGovs nye undersøgelse af brands.

Dermed fastholder ŠKODA sin plads i kundernes bevidsthed, for ŠKODA var også det mest anbefalede bilmærke i sidste års undersøgelse.

Hos ŠKODA Danmark er direktør Henrik Blom særdeles glad for placeringen:
“Den personlige anbefaling er den stærkeste af alle, og vi er stolte over, at så mange er ambassadører for ŠKODA. Det viser, at vores kunder er glade for deres biler, og at de lægger mærke til vores målrettede arbejde med kundetilfredshed.”

Ikke alene er ŠKODA det mest anbefalede bilmærke. ŠKODA er tilmed det fjerde mest anbefalede varemærke blandt alle de mere end 300 brands, som YouGov har spurgt danskerne om. Dermed placerer ŠKODA sig foran store og anerkendte brands som f.eks. LEGO og Netflix i dette års undersøgelse, ligesom ŠKODA er det eneste bilmærke i top-10.