5. april 2017 - MolsLinjen

Max Mols sejler igen
Første færgeafgang fra Ebeltoft bliver den 7. april.

Hurtigfærgen Max Mols er klar til de mange gæster i påsken. Første tur er den 7. april.
MolsLinjen

Påskens traditionelle trafikboom mellem Sjælland og Jylland står for døren, og fra den 7. april sejler Max Mols igen på ruten Odden-Ebeltoft. I år med endnu flere afgange.

Det er en rigtig forårsbebuder, når færgen Max Mols lægger til i Ebeltoft. Den 7. april indsætter Molslinjen endnu en gang færgen på ruten mellem Ebeltoft og Odden.

Vurder din bil gratis på bilpriser.dk

”Påsken er traditionelt den tid på året, hvor især københavnerne vender blikket mod Jylland og påskeferie i de jyske sommerhuse. Og så vil de gerne med færgen, fordi de sparer tid,” forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Motortrafikvejen og den nye hastighedsgrænse på 100 km/t til Molslinjens færger i Odden Færgehavn har forkortet køretiden med omkring 15 minutter. Det sender den samlede rejsetid mellem Ebeltoft og Storkøbenhavn ned på cirka 2 timer.

Max Mols kommer i år til at sejle lidt flere afgange fra Ebeltoft end året før.

”Vi kan se, at langt de fleste kunder vælger afgangene fra Aarhus, men især omkring weekenderne er der efterspørgsel på afgange fra Ebeltoft. Derfor skruer vi op for afgange på fredage, lørdage og søndage indtil september, hvor interessen for at sejle til og fra Ebeltoft igen bliver markant mindre,” siger Jesper Skovgaard.

Første færgeafgang fra Ebeltoft bliver den 7. april klokken 12.30.