24. oktober 2016 - BP

Sælg din bil nu, og slip for besværet
Få en garanteret pris på din bil

Sælg din bil via Bilpriser Salgsservice - det koster kun 19kr.

Det er meget at være opmærksom på hvis man sælger sin bil privat.
Man skal blandt andet aftale prøvekørsler, forhandle pris samt sikre sig, at papir og betaling er i orden.


Derfor vælger de fleste at sælge deres bil til en forhandler. Det kan dog være et stort arbejde at finde frem til den forhandler, der vil give den bedste pris for netop din bil.

Det kan vi hjælpe dig med!

Med Bilpriser.dk’s Salgsservice tilbyder vi nemlig at varetage kontakten mellem dig og vores store netværk af bilforhandlere. Vi sørger for at forhandle en god pris hjem til dig, og du slipper for at vise bilen frem.

Der er i øjeblikket en stor efterspørgsel på brugte biler på det danske marked.
Bilpriser.dk’s Salgsservice skiller sig ud fra andre auktioner og salgssteder på markedet ved at tilbyde dig en garanteret pris, som er bindende.

Den garanterede pris koster kun 19kr., det eneste du skal gøre er at beskrive din bil ved hjælp af 5 enkle trin, og efter kun 2 hverdage modtager du den pris, du kan få for din bil.

Den garanterede pris er den højeste opnåede pris på en online bilauktion hvor 4.000 danske bilforhandlere har mulighed for at byde på bilen. Du har nu to dage til at beslutte, om du vil sælge bilen.

Du kan selvfølgelig også vælge at sælge din bil privat og muligvis opnå en bedre pris, men så skal du også arbejde for pengene. Med Bilprisers salgsservice sikrer vi dig en god garanteret pris samtidig med, at du sparer masser af tid og ubehag.

I samarbejde med vores partner, FDM, sørger vi for en professionel håndtering gennem hele salget. Når du bestemmer dig for at sælge din bil til den garanterede pris, vil vi tage i mod dig på nærmeste FDM afleveringssted. Her gennemgår vi bilen ud fra din beskrivelse, og når du forlader stedet vil bilen være afmeldt og handlen gennemført.

To hverdage efter handlen, er pengene til rådighed på din konto –
det er da nemt, trygt og hurtigt.


Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på
tlf.: 63147021 eller send os en mail ved at klikke her

Læs mere ved at klikke her