18. oktober 2016 - Hyundai

Hyundai i10 får facelift
Ny faceliftet Hyundai i10 – i et mere ungt design.

Det nye facelift er 3. generation af Hyundai i10, som kommer til Danmark i januar 2017.
Hyundai

Siden lanceringen tilbage i 2008 har Hyundai i10 været en kæmpesucces for Hyundai i Europa med omkring 670.000 solgte biler indtil juli 2016. Det gør den til en af de seneste års bedst sælgende biler i dette segment på tværs af hele Europa.

Nu er tredje generation klar til at forsætte successen fra den nuværende og testvindende model og skabe nye køreoplevelser i toppen af A-segmentet.

”Den nye faceliftede i10 vil blive vil blive en af danskernes foretrukne minibiler, uanset om man ønsker at købe eller lease bilen og vil være en af de helt store i A-segmentet, når bilen kommer på gaden først i 2017. Den rammer tendenserne i markedet perfekt i forhold til at fokusere mere på udstyr, komfort og sikkerhed,” siger Annegrethe Skovby, pressechef, Hyundai Danmark A/S.

En kombination af connectivity, komfort og aktiv sikkerhed
Den nye i10 gør avanceret teknologi tilgængelig for flere mennesker end nogensinde før. For at opfylde forbrugernes efterspørgsel er den nye i10 udstyret med de nyeste connectivity funktioner, som alle er integreret i det nye navigationssystem med 7"-touchskærm. Apple CarPlay og Android Auto garanterer perfekt integration, sikker kørsel og mirror funktionalitet fra mobile enheder baseret på iOS eller Android.

Hvad sikkerheden angår er den nye i10 udstyret med to nye avancerede funktioner, som skal hjælpe aktivt med at undgå ulykker, begge baseret på det nye multifunktionelle kamera: FCWS (kollisionsadvarselssystem) og LDWS (advarselssystem ifm. vognbaneskift). FCWS bruger frontkamerasensorerne og advarer føreren akustisk og visuelt, hvis der er risiko for at kollidere med andre køretøjer. LDWS advarer føreren med en akustisk alarm, når bilen skifter vognbane, så der ikke opstår farlige situationer.

Raffineret design og bedre køreegenskaber

Den nye i10 har fået et mere moderne og ungt design. Foran har den nye i10 fået et nyt kofangerdesign og nye runde LED-forlygter til kørelys i begge sider af den nye kølergrill, så fronten får et mere dynamisk look. Bagpå har kofangeren på den nye i10 også fået nyt design med et sort indlæg, runde tågelygter og nydesignede baglygter med et mørkere hus, så de får et mere sporty look. De nydesignede sidelister med ny form og størrelse runder den nye i10's friske profil af.

Indvendigt har den nye i10 fået tilføjet et stilfuldt indtræk i en ny rød nuance. Kunderne kan nu derudover vælge mellem blå, orange, beige og sorte interiørfarver på alle pyntelister.

Forbedrede køre- og styreegenskaber på grund af f.eks. større støddæmpere foran, opgraderet styretøj og en ny ratstruktur i magnesium sikrer en fuldendt køreoplevelse.