10. juni 2016 - BMW

Ubegrænset strøm og frihed
Partnerskab giver elbilisterne ubegrænset strøm og frihed.

Hvis din bil kører ca. 40 kilometer om dagen, så er det økonomisk attraktivt at vælge en elbil eller plug-in-hybrid bil med Unlimited i forhold til en konventionel bil.
BMW

BMW Danmark og CLEVER har indgået partnerskab og lancerer i dag et hidtil uset koncept, der samler alt det, elbilisten har brug for, til én samlet pris om måneden. CLEVER Unlimited er elbilernes streamingtjeneste med et ubegrænset forbrug via Skandinaviens største netværk af ladestandere og ladeboksen derhjemme.

Produktet kender ingen grænser
Uanset hvor mange kilometer du kører, så har du en fast udgift til drivmidler. Sådan bliver realiteten for brugerne af CLEVER Unlimited, der giver elbilisterne den ultimative frihed og økonomiske tryghed. For en fast pris om måneden giver CLEVER Unlimited adgang til et ubegrænset strømforbrug på CLEVERs ladenetværk, der består af flere end 750 ladepunkter i både Danmark, Sverige og Tyskland samt ubegrænset strømforbrug fra ladeboksen derhjemme. CLEVER Unlimited følger med, når du køber en BMW elbil eller plug-in-hybrid bil.

”Elbilteknologien udvikler sig hurtigt, og vi ser mange nye elbiler med mange nye muligheder i de her år. Det kræver også nyudvikling af servicer til opladning. Det er det, vi introducerer nu. Ligesom man kender det fra streamingtjenester, så vil vi nu levere opladning til elbiler på samme måde. Én pris, fri strøm på alle platforme, derhjemme, på farten - og uanset, hvilken ladestander man benytter. Vi tror på, at man i løbet af de næste år i Europa for alvor vil opleve en acceleration i omstillingen af transportsektoren til el. Og det her er fremtiden. Vi mindsker kompleksiteten for bilister med Unlimited, der i første omgang lanceres i Danmark sammen med BMW”, fortæller CLEVERs adm. direktør Casper Kirketerp-Møller.

Gør det nemt, trygt og gennemsigtigt
Når man køber en ny elbil fra BMW, og har CLEVER Unlimited, er al kompleksiteten håndteret af CLEVER, og de nye elbilejere får et komplet overblik over, hvad det kommer til at koste. For 599 kroner om måneden sørger CLEVER for levering, opsætning og installation af ladeboks, og elbilisterne bliver udstyret med et ladekort, der giver grænseoverskridende adgang til CLEVERs ladenetværk med over 750 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland – fx købere af BMW i3 og BMW i3 REX. Købere af BMW plug-in-hybrid biler kan få Unlimited for 299 kroner om måneden.
Ønsker man kun at benytte CLEVERs ladenetværk - hvis man fx bor i lejlighed - betaler man bare 399 kroner om måneden for fri strøm på hele CLEVERs ladenetværk ved køb af en ny elbil fra BMW, og 199 kroner for en plug-in-hybrid bil.

”Med ubegrænset forbrug af strøm til elbilen til en fast pris hver måned giver vi elbilisterne en ny form for frihed. Unlimited er et helt nyt og attraktivt mind-set omkring mobilitet, hvor alt er inklusive til en fast pris. Der er ikke så meget at tænke over – man skal bare køre”, konstaterer Casper Kirketerp-Møller.

”Hos BMW oplever vi en stigende efterspørgsel efter plug-in-hybrid biler og elbiler. Opladning og økonomi er ofte et af de store spørgsmål fra kunderne. Nu kommer der et opladningsprodukt, som er helt enkelt og nemt at forstå. BMW vil i fremtiden lancere endnu flere plug-in-hybrid biler og elbiler, og vi glæder os meget til at kunne tilbyde vores kunder denne nye Unlimited-pakke” siger Jan Askholm, adm. direktør hos BMW Danmark.