11. november 2015 - Peugeot Danmark

"Årets Bedste Lille Mellemklassebil"
Peuget 308 kåret

Peugeot Danmark

For andet år i træk kører Peugeot 308 ind på førstepladsen som ”Årets Bedste Lille Mellemklasse bil”.


”Peugeot 308 triumferede igen i år på en velmikset cocktail af rummelighed, lækkert kabinedesign og fremragende motorer”, siger bilredaktør Henrik Dreboldt fra Berlingske og BT.

Berlingske og BT har for tredje år i træk kåret ”Årets Bedste Biler”. Kåringen består af ni forskellige kategorier, hvor to læserdommere, journalister og fagjournalister kårer den bedste bil i hver kategori.

Peugeot 308 var titelforsvarer i den lille mellemklasse og skulle dyste mod Toyota Auris og Ford Focus. Igen i år blev kabineoplevelsen, bilens finish og komforten afgørende faktorer, der betød, at Peugeot 308 endnu en gang kunne køre titlen som ”Årets Bedste Lille Mellemklassebil” i hus.

Begge læserdommere havde 308 som vinder. ”Peugeoten var en glad bil, dejlig letkørt. Den har de funktionaliteter, jeg har brug for”, sagde læserdommer Ulla Olln til Berlingske i forbindelse med kåringen.

Juryens anden læserdommer, Jørgen Pehrsson, begrundede sit valg således: ”Jeg valgte Peugeot, fordi den var kvik og fordi jeg følte, jeg havde masser af luft omkring mig”.

Peugeot 308 blev samlet set vurderet som en attraktiv pakke, der med sit i-Cockpit ikke alene har rykket standarden for kabinedesign i sin klasse, men også tilbyder en komfortabel og intuitiv køreoplevelse.

Måske er blandt andet disse kvaliteter grunden til salget i år er steget med 92 %*, hvilket betyder, at flere end 4.700 danskere har valgt at sætte sig bag rattet af 308. U

d over titlen som ”Årets Bedste Lille Mellemklassebil”, har 308 således også en førsteplads på salgslisten, hvor den år til dato er den mest solgte model i sin klasse.

Kilde: De Danske Bilimportører pr. 5. nov. 2015. Stigningen skal ses i forhold til samme periode sidste år.