10. juni 2014 - Ford

Ford Motor Company
500 Ford Mustang revet væk på 30 sekunder!

24. maj 2014 hvor det var muligt at reservere den nye Mustang, blev 500 stk. revet væk på kun 30 sekunder.
Ford

Om det er ny verdensrekord, vides ikke, men det tog kun 30 sekunder, før at de første 500 Mustangs blev revet væk, da det var muligt for europæiske kunder at reservere et eksemplar under Champions League finalen mellem Real Madrid og Atlético Madrid på Estádio da Luz i Lissabon den 24. maj 2014. Og da kampen, 124 minutter senere, blev fløjtet af, måtte næsten 9.000 bilentusiaster konstatere, at de ikke havde været hurtige nok til at sikre sig én af de 500 første eksemplarer af den nye Ford Mustang, som kommer til Europa næste år.

Online kap-løb om den nye Mustang

Godt 9.300 Mustang-entusiaster fra hele Europa deltog i det hektiske online-kapløb om at få fingre i en førsteudgave af den nye Mustang, som for første gang bliver tilgængelig i hele Europa.

Kapløbet omfattede specialudstyrede udgaver af en rød fastback-model og en convertible i farven Magnetic Silver. Kunderne havde også mulighed for at vælge mellem to motorer: Fords helt nyudviklede 2,3 liters EcoBoost turbomotor med 309 hk og et moment på 407 Nm eller den klassiske 5,0 V8’er med 426 hk og et moment på 529 Nm.

Nyt kommunikationssystem
Ejerne af de første 500 Mustangs kan ligeledes se frem til den nyeste udgave af Fords prisbelønnede kommunikationssystem SYNC med indbygget navigation, samt lædersæder med varme og ventilation, automatisk parkeringssystem, masser af krom-detaljer og 19 tommer alufælge.

Siden den første Mustang så dagens lys i 1964, er der solgt mere end ni millioner eksemplarer af det amerikanske ikon. Den er kåret til verdens mest eftertragtede bil på Facebook og har været med i en lang række film, TV-serier og videospil.