7. april 2014 - Ford

Ford Mondeo Vignale
Ford afslører eksklusive detaljer på Mondeo Vignale.

Ford afslører eksklusive detaljer omkring Mondeo Vignale på designmesse i Milano.
Ford

Sidste år præsenterede Ford Motor Company konceptbilen Mondeo Vignale med planer om at lancere den i Europa i 2015.

Nu løfter Ford Motor Company sløret for flere detaljer omkring Mondeo Vignale og hvilken ekstraordinær oplevelse man kan forvente af denne konceptbil. Det sker på designmessen i Milano, Italien den 8. april 2014 kl. 10:00 CET.

”Produktet i sig selv samt den oplevelse, der følger med bilen, er det mest eksklusive og prestigefyldte Ford nogensinde har tilbudt deres kunder” siger Stephen Odell, Ford præsident i Europa, Mellemøsten og Afrika. ”Vi er spændte på at fortælle om alle de nye detaljer omkring Mondeo Vignale i Milano”.

På den verdenskendte designmesse i Milano har Ford deres egen stand, Casa Vignale. Standen vil være lokaliseret i Fiera Milano, Eurocucina Hall 3, stande D05 og E08. Hér vil Ford også være vært for et debatpanel, som består af topdesignere, der alle har deltaget i skabelsen af Mondeo Vignale.  Panelet vil yderligere være tilgængeligt for spørgsmål fra kl. 10:30 i Casa Vignale.

Deltagende medier får samtidig en mulighed for at komme ind og se udstillingen, som fremhæver den eksklusive oplevelse kunderne vil få i en Mondeo Vignale. Udstillingen åbner officielt den 9. april.