3. december 2013 - Lotus

Milliard-boost til Lotus
Lotus har sikret dig et tilskud på 90 millioner kroner.

Der ligger mange spændende planer for nye modeller fra Lotus i de kommende år, som alle vil følge filosofien om lav vægt som vejen til suveræne køreegenskaber.

Lotus

Lotus Cars har sikret sig et eftertragtet statstilskud på 10,44 millioner engelske pund eller ca. 90 millioner kroner, af den britiske regerings Regional Growth Fund. Pengene vil blive investeret i nye produkter og i at skabe over 300 nye job på fabrikken i Hethel i Norwich de kommende år.

Tilskuddet er endnu et boost for Lotus, og kommer efter de nye ejere, malaysiske DRB-HICOM, har forpligtet sig til at investere over 100 millioner pund — eller omkring 900 millioner danske kroner — i nye produkter, forbedret kvalitet og større effektivitet.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk
 
Lotus vil vokse i fremtiden
Aslam Farikullah, Chef Operations Officer hos Lotus udtaler: ”Tilskuddet og investeringen fra DRB-HICOM er en del af en større strategi for Lotus, som sikrer at vi vil vokse i fremtiden. Vi kan efterkomme den større globale efterspørgsel på vore biler, hjulpet på vej af nye modeller, og satse mere på vores engineering-division, der dermed vil forblive teknisk helt i front.”

Der ligger mange spændende planer for nye modeller fra Lotus i de kommende år, som alle vil følge filosofien om lav vægt som vejen til suveræne køreegenskaber. Med det nye investeringsprogram bliver det muligt at bevare denne udvikling. Nyheder som Exige S har allerede øget efterspørgslen, og med downsizing og fremtidens stadig mere restriktive miljøkrav, går sportsvognene fra Lotus en interessant fremtid i møde.

Repræsentanten for Regional Growth Fund, Vince Cable udtalte: ”Lotus er en af de mest ikoniske engelske sportsvognsfabrikanter, og med nogle af de mest begavede ingeniører. Bilindustrien er en af Storbritanniens største succeshistorier, der beskæftiger over 130.000 medarbejdere, og hjælper med at bygge en stærkere økonomi ved at bidrage med 11 milliarder pund i statskassen hvert år. Regeringens industrielle strategi fungerer og betyder, at vi skaber det bedst tænkelige miljø for investeringer, hvilket skaber flere specialiserede jobs i Storbritannien.”

Besøg billånsoversigten her!