19. november 2013 - Eurocar

MikroLeasing fra Eurocar
Europcar er klar med nyt prisbilligt leasingkoncept.

Med et mere enkelt produkt introducerer Europcar markedets mest prisbillige leasingprodukt, MikroLeasing.

Europcar

Som navnet antyder, er der tale om en aftale med en ultrakort bindings-periode på kun 30 dage. Prisen starter fra kun kr. 2.940 pr. måned med 1.050 km og indeholder både serviceeftersyn, standarddæk, vægtafgift, kaskoforsikring og moms.

Søg brugte biler på bilpriser.dk
 
Europcar – der er langt det største udlejningsselskab i Danmark - går nu ind i kampen om de mange leje- & leasingkunder. Fra mere end 40 steder i Danmark tilbydes udvalgte og let tilkørte biler til lavpris, dog med enkelte begrænsninger. De garanterer en pris, men ikke en bestemt bilmodel og du skal være klar til en ombytning af køretøjet for hver 6-11 måneder. 
I følge Europcar sikrer de levering med kort varsel, da de råder over ca. 6.000 køretøjer i Danmark.
 
”Selv om MikroLeasing er et super prisbilligt produkt over kun 30 dage, håber vi dog, at kunderne har lyst til at køre i en længere periode. Tanken er dog, at vi gerne vil kunne ombytte køretøjet, når der er kørt imellem 6 og 11 måneder”, siger Mads Munch, der er Leasingchef hos Europcar. ”På denne måde kan vi fortsat sikre den løbende fornyelse af vores flåde, og vi tror da også, at kunderne vil synes, det er dejligt, at få enten en nyere eller en anden bil nu og da”. 
Den ovennævnte pris gælder for en Kia Picanto, Toyota Aygo eller lignende bil. Der er mere information at hente på Europcar’s hjemmeside www.europcar.dk.