22. august 2013 - Porsche

Jubilæumsløb for Porsche
Stort jubilæumsløb for Porsche 911 på Jyllands-Ringen.

Jubilæumsløbet på Jyllands-Ringen arrangeres i samarbejde med Porsche i Danmark, som i dagene vil vise Porsches nye modelrække.
Porsche


Mere end 820.000 eksemplarer
Det var faktisk helt tilbage i 1963, at Porsche præsenterede den første 911 og i år kan modellen derfor fejre sit 50-års jubilæum. Siden dengang er 911 blevet et ikon, og i dag er der fremstillet mere end 820.000 eksemplarer. I august vil det derfor være muligt at se op mod 40 af de klassiske udgaver mødes der, hvor Porsche altid har haft en helt særlig status, nemlig på racerbanen.
  
Under det årlige Grand Prix på Jyllands-Ringen i weekenden den 24-25. august, vil en af hovedattraktionerne nemlig være et 40-minutters løb for historiske Porsche 911 racerbiler. Deltagerne vil bestå af et bredt udvalg af private og professionelle kørere, fra dansk og international motorsport.

Søg brugt Porsche her

Imponerende udstilling
Samtidig afholdes et fælles jubilæumsarrangement, hvor medlemmerne af blandt andet Porsche Classic Club, Porsche Classic Club Danmark, Early911.dk og Flat6.dk vil stå for en imponerende udstilling. Her er det muligt for publikum at komme helt tæt på alle de mange og forskellige udgaver af Porsche 911, der er produceret de sidste 50 år og frem til i dag. 

Porsche har altid anset motorsport som den ultimative test, og ingen anden sportsvogn har vundet så mange legendariske og forskellige motorløb som Porsche 911. Sejrene tæller både 24-timers løb som Le Mans og Daytona, det nådesløse Paris-Dakar og det klassiske rallyløb i Monte Carlo. Af de mere end 30.000 sejre Porsche har høstet på racerbaner verden over, er over to tredjedele hentet med 911.

Besøg billånsoversigten her
 
Jubilæumsløbet på Jyllands-Ringen arrangeres i samarbejde med Porsche i Danmark, som i dagene vil vise Porsches nye modelrække.  Læs mere om arrangementet og hvordan du får billetter på www.porscheclassiccup.dk.