5. juli 2013 - SEAT

Den nye SEAT Leon SC
Et dynamisk designikon med perfekte former.

Den nye Leon SC kan ses og prøves hos den lokale SEAT forhandler.
SEAT

 
Sports coupé med tre døre
Den nye SEAT Leon SC tilfører endnu mere stil til segmentet for mellemstore hatchbackmodeller, uden at det går ud over anvendeligheden i hverdagen. Bilens funktionelle interiør med en overbevisende kombination af førsteklasses materialer og fremragende håndværk har masser af plads til alle personerne i bilen. Bagagerummet i den 3-dørs SC har en kapacitet på 380 l og er lige så rummeligt som i den 5-dørs variant af den nye SEAT Leon.

Akselafstanden er 35 mm kortere, hvilket giver den nye SEAT Leon SC en markant karakter. Sports coupéen er iøjnefaldende med en overlegen atletisk udstråling. Den 4,23 m lange Leon SC er et ægte designikon og et perfekt eksempel på det nye SEAT designsprog. Med Leon SC er det første gang, at SEAT tilbyder en 3-dørs version af den kompakte model.

Vurdér gratis din bil på bilpriser.dk

Udvidelse af modelrækken
Den nye SC er den logiske udvidelse af Leon-modelrækken, og med den skabes en helt ny modelfamilie. Leon SC er Leon-familiens mest emotionelle og atletiske medlem. Den er emotionel som en coupé, men byder samtidigt på stor anvendelighed. Den uimodståelige kombination af design, teknologi, atletiske præstationer og førsteklasses kvalitet vil imponere vores loyale kunder og tiltrække en helt ny generation af fans til vores mærke.

Tredje generation af SEAT Leon er blevet nydesignet helt fra bunden. Ligesom forgængeren står den nye SEAT Leon for køreglæde og usædvanlig funktionalitet.

Søg brugt SEAT Leon her!

Topmoderne TSI- og TDI-motorer
Den nye SEAT Leon SC produceres på fabrikken i Martorell i nærheden af Barcelona. Siden premieren på den første generation af Leon i 1999 har SEAT solgt ikke mindre end 1,2 millioner eksemplarer af denne succesfulde model. Alle motorer til den nye SEAT Leon SC har turboladning og direkte indsprøjtning. TSI- og TDI-motorerne med en slagvolumen fra 1,2 til 2,0 l har ydelser på mellem 86-184 hk og kombinerer fremragende effektivitet med raffineret dynamik. Med 1,6-liters TDI-motoren med 105 hk og start-stop-system kører bilen hele 26,3 km/l ved blandet kørsel, hvilket svarer til CO2-emissioner på kun 99 g/km.

Besøg billånsoversigten her!

Prisen starter ved kr. 184.900
Som det er tilfældet med den 5-dørs Leon, tilbyder SEAT Leon SC i udstyrsversionerne Leon Essence,  Reference og Style samt den sportslige FR-version.
De allernyeste drivlinjer, et systematisk letvægtsdesign, en perfekt afstemt undervogn, moderne infotainment og intelligente assistentsystemer gør den 3-dørs Leon SC til et teknologisk udstyrsstykke – og alt sammen til en yderst attraktiv pris, som starter allerede ved kr. 184.900,-