18. juni 2013 - Nissan

Ny Nissan Leaf i Danmark
Nissan er klar med en forbedret udgave af Leaf.

Nissan Leaf er forbedret på 100 punkter efter forslag fra kunderne, hvoraf 93 procent melder, at de er meget eller særdeles tilfreds med den hidtidige model.

Nissan

Forbedret udgave af Leaf
Med over 60.000 solgte eksemplarer er Nissan Leaf den bedst sælgende elbil i verden. Nu kommer modellen i en ny og forbedret udgave, også i Danmark, med over 100 ændringer, som blandt andet omfatter en øget rækkevidde til 199 kilometer mod hidtil 175 efter den europæiske målestandard NEDC. Bilen er solgt i 5000 eksemplarer i Norden.

Nissan Leaf, som nu produceres i Europa, er blevet tilpasset ønskerne fra de europæiske kunder. Ved at flytte opladeren fra bagenden til under motorhjelmen er bagagerummet eksempelvis øget med 40 liter til 370.

Besøg forsikringsoversigten her!

Tre udstyrsversioner
Leaf vil fremover være tilgængelig i udstyrsversionerne Visia, Acenta og Tekna. Visia har blandt andet nøglefri betjening, mens Acenta-version tilføjer det roste Carwings online system med mange muligheder for at følge og styre funktioner i bilen via mobilen og computer såsom fjernbetjent opladning og opvarmning.

Desuden har Acenta bakkamera, 16" aluminiumsfælge, regnsensor, fartpilot, varmesystem med varmepumpe, følg-mig-hjem lys med videre. Topversionen Tekna byder desuden på around view monitor, 17" aluminiumsfælge, Bose-soundsystem med syv højttalere, xenon-forlygter og læderindtræk.

Priserne starter ved 253.690 kroner for Visia-versionen. Acenta, som forventes at blive den mest solgte version, er prissat til 274.890 kroner, og topversionen Tekna koster 296.790 kroner.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Udvider batteri-reklamationsret
Nissan udvider sin reklamationsret på litium ion-batteriet i Leaf til fem år eller 100.000 kilometer.