12. marts 2013 - KIA

Nyheder på Biler i Bella
KIA byder på 4 danmarkspremierer på Biler i Bella.

Efter et facelift relanceres KIA Sorento på det danske marked med debut på Bella messen.

KIA

KIA er klar til Biler i Bella
Efter lanceringen af cee’d fem-dørs og cee’d stationcar i 2012, er det tredje medlem af den nye KIA cee'd familie - den tre-dørs pro_cee'd klar til at gå i handlen i Danmark medio april 2013. Og første gang den bliver udstillet i Danmark, bliver på Biler i Bella den 21. – 23. marts 2013.

Den helt nye højtydende KIA pro_cee'd GT og cee'd GT har netop haft global debut på den 83. Salon International de l'Automobile i Genève. Med denne nye duo entrerer KIA en af de mest højprofilerede markedssegmenter i Europa, og de er KIAs mest performance-fokuserede produktionsbiler nogensinde.

Prøv de nye søgekriterier på Bilpriser.dk

Egentlig begynder produktionen af de helt nye GT modeller først til maj, men den danske importør har været heldig, at få lov at låne de første pre-produktionsmodeller fra det europæiske hovedkontor, og kan derfor allerede under Biler i Bella stolt vise de nye modeller med den 204 hestes turbo motor frem.

Forpremiere på Carens
KIA kan på Biler i Bella også holde forpremiere på den helt nye KIA Carens, som forventes til Danmark til efteråret. KIA Carens er en kompakt MPV designet og udviklet til at opfylde behovene hos den moderne familie. Med et rummeligt praktisk design, valg mellem fire motorer, lave CO2-emissioner (fra 124 g/km), op til syv sæder og en bred vifte af praktiske og sikkerhedsmæssige funktioner er den nye Carens oplagt til at tiltrække mange flere kunder til KIA mærket.

Slutteligt viser KIA på Biler i Bella, for første gang i Danmark, den nye faceliftede KIA Sorento SUV, før den nye opgraderede model atter entrerer det danske marked ultimo marts. De væsentlige ændringer omfatter en omlægning af karrosseriet, nye motorer med en forbedret brændstoføkonomi med lavere emissioner, forbedrede køreegenskaber, håndtering og raffinement, ekstra komfort og nye sikkerhedsfunktioner, plus et friskt nyt look.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk