21. februar 2013 - Toyota

Toyota klar med Yaris Trend
Toyota præsenterer ny udstyrsvariant til Yaris.

Toyota Yaris bliver endnu mere trendy.
Toyota

Udstyrsvarianten Yaris Trend
Det skal være endnu mere trendy at køre Toyota Yaris. Derfor introducerer den japanske bilgigant en helt ny udstyrsvariant af den populære minibil med navnet Yaris Trend. Her får man bl.a. eksklusive designdetaljer, 2-zonet klimaanlæg og to-tonede 16” alufælge med som standard.

Toyota Yaris har taget danskerne med storm og blev i 2012 den mest populære i den næstmindste bilklasse, minibilklassen, i Danmark med over 3.700 solgte biler. Nu introducerer den japanske bilgigant en helt ny og mere trendy udgave af den populære Yaris med navnet Yaris Trend.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Mere eksklusivt både ude og inde
Her har designet fået en særlig tvist og syner langt mere eksklusivt både udvendigt og indvendigt. Mørktonede sideruder og bagrude samt sorte bageste stolper efterlader indtrykket af et nærmest svævende tag. Sammen med to-tonede mørke 16” alufælge, forlygter og baglygter i særligt Trend-design samt flere forskellige kromdetaljer får den trendy Yaris altså et yderst hipt udvendigt udtryk.

Indvendigt venter mindst ligeså mange eksklusive detaljer i form af bl.a. 2-zonet klimaanlæg og fartpilot, mens læderrat, læderhåndbremse og lædergearknop med fine, hvide detaljer og okkerfarvede syninger også pryder kabinen. Sæderne har også fået en omgang Trend-trim med hvide indfarvninger, og midterkonsollen emmer af eksklusivitet med sine hvide designdetaljer samt det banebrydende multimediesystem Toyota Touch.
Samlet får man i den nye trendy Yaris udstyr til en værdi af over 40.000 kr. i forhold til den almindelige Yaris udstyrsvariant T2 Touch.

Gå til forsikringsoversigten her!

Kun 250 eksemplarer i Danmark
Yaris Trend kommer med en 1.33 liters benzinmotor og fås udelukkende i en stilren hvid lakering. Bilen bliver introduceret i Danmark som en såkaldt limited edition – altså i stærkt begrænset antal. Helt præcist lander kun 250 eksemplarer af den særlige Yaris på dansk jord, så man skal altså ikke vente alt for længe, hvis man ønsker at blive en ekstra trendy Yaris-ejer.
Den nye Yaris Trend kan bestilles allerede nu og koster 199.995 kr.