16. november 2012 - Sixt Biludlejning

Verdens bedste biludlejning
Sixt udnævnt til verdens bedste biludlejningsselskab.

Det prestigefyldte rejsemagasin "Premier traveler" har i 2012 tildelt Sixt Biludlejning prisen som “Best Car Rental Company in the World”.

Sixt Biludlejning

Prisoverrækkelse i Los Angeles
Udnævnelsen skete ved en stor prisoverrækkelse i Los Angeles, foran repræsentanter fra flere af verdens største og mest respekterede selskaber i rejsebranchen. Den ærefulde pris tilfalder Sixt Biludlejning efter at mere end 10.000 "Premier traveler" læsere deltog i en online afstemning på premiertravelerusa.com.

Kasper Gjedsted, adm. dir. Sixt Biludlejning Danmark, udtaler; "Vi takker Premier travelers læsere for deres stemmer og for at belønne vores hårde arbejde. Prisen er et klart bevis på at vores produkter passer perfekt til forretnings-og ferierejsende på udkig efter nye og ud over det sædvanlige billige produkter og tjenester, der virkelig appellerer til deres behov."

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

100 års jubilæum
Sixt Biludlejning fejrer i år 100 års jubilæum, og er Europas ældste biludlejningsfirma. Selskabet er markedsledende i Tyskland, Østrig og andre lande. I Danmark har Sixt 22 udlejningslokationer i bl.a. København, Aarhus, Odense, Billund og Aalborg.
Sixt er en af verdens største koncerner indenfor biludlejning, leasing, bilpleje, limousineservice og bilsalg. Koncernen har mere end 4000 kontorer i over 100 lande på alle kontinenter.