4. oktober 2012 - Mercedes-Benz

Færgen er ladet med Citan
Færgen Ane Læsø anløber danske havne med Citan.

Ane Læsø lægger til kaj i København den 3. - 4. oktober, den 8. oktober i Odense og den 9. oktober i Århus.

Mercedes-Benz

Den nye minivan Citan
I starten af oktober anløber færgen Ane Læsø havnene i København, Odense og Århus. Ane Læsø, der ellers hører til færgeoverfarten mellem Frederikshavn og Læsø, er blevet lejet af bilproducenten Mercedes-Benz i forbindelse med lanceringen af virksomhedens nye minivan, Citan, i Danmark.

Vurdér din brugte bil på Bilpriser.dk

Salgschef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark, Søren Christensen, forklarer om baggrunden for en billancering på færgen.
"Med vores kundeevents på dækket af færgen Ane Læsø kan vi vise vores nye minivan i et miljø, der er velkendt hos mange af de virksomheder, der sørger for distribution af varer ud til alle kroge af Danmark. Samtidig håber vi, at vi under "færgeoverfarten" får mulighed for at give vores gæster en rigtigt god oplevelse - præcis som vi i øvrigt forventer at kunne gøre med vores ny varebil Citan".

Ane Læsø lægger til kaj i København den 3. - 4. oktober, den 8. oktober i Odense og den 9. oktober i Århus. Derefter fortsætter Ane Læsø til Sverige, hvor byerne Malmö og Göteborg også anløbes, inden turen igen går tilbage til Frederikshavn.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bilpriser.dk her!