3. maj 2012 - ŠKODA

ŠKODA fejrer Giro d’Italia
ŠKODA introducerer Giro d’Italia kampagnemodeller.

ŠKODA er en af de store sponsorer for Giro d’Italia, som starter i Herning og Horsens første weekend i maj.
ŠKODA

Giro d’Italia besøger Danmark
Herning og Horsens er klædt i grønt, hvidt og rødt, som er Italiens farver. Og lyserød vil også være en dominerende farve i det midtjyske i den kommende tid. Lyserød er nemlig farven på førertrøjen i verdens mest krævende cykelløb, der kører de 3 første etaper i Danmark. Som en del af ŠKODAs omfattende engagement i cykelsport er det tjekkiske bilmærke også en særdeles synlig partner under Giro starten.

Det fejres med en stor kampagne i cykelløbets tegn. ŠKODA Giro d’Italia kampagnen er allerede i gang og omfatter Octavia, Fabia og Yeti. Kampagnen kører med et begrænset antal biler under hele Giro d’Italia.

Hvor meget er din brugte bil værd?

Giro d’Italia modeller
Octavia Giro d’Italia kan fås i Combi versionen med 1.4 TSI GreenTec og 1.6 TDI motor. Octavia Giro, som bygger på Ambition udstyrsniveauet, er forsynet med ekstraudstyr til en værdi af 34.000 kr. uden merpris. Du får eksempelvis attraktivt udstyr som klimaanlæg med 2 zoner, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, jumboboks/armlæn med opbevaringsrum mellem forsæder, parkeringssensor for og bag, 16” alufælge og tagræling. Octavia Giro d’Italia starter ved 264.000 kr. med 1.4 TSI GreenTec benzin motor.

Yeti Giro d’Italia, som er baseret på Active udstyrsniveauet, fås med 1.2 TSI motoren til kr. 239.000 kr. med to veludstyrede udstyrspakker, som er indeholdt i prisen. Active Plus pakken, som blandt andet indeholder klimaanlæg med to zoner, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, fartpilot, el-ruder bag, tågeforlygter med drejelys og 4 ekstra højtalere. ŠKODA har valgt at gøre Yeti Giro ekstra spændende ved også at give designpakken Reef med i prisen. Her får du 17” alufælge, tagræling med alu-midterstykker og mørktonede ruder bag.

Annoncér gratis din bil på Bilpriser.dk

Vind en Trek racercykel
Fabia Giro d’Italia koster det samme som en Ambition model, men har udstyr svarende til en Elegance model. Fabia Giro kan både fås som Hatchback og den populære Combi. Fabia Giro indeholder eksempelvis klimaanlæg, armlæn mellem forsæderne med opbevaringsrum, 4 ekstra højttalere, MaxiDot informationsdisplay, el-ruder bag, 16” alufælge, højtryksspulere på forlygter, tågeforlygter med drejelys, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, højdejusterbart passagersæde, læder på multifunktionsrat med styring af radio, lædergearknop og læderhåndbremsegreb. Fabia Giro fås med både 1.2 TSI benzinmotor og 1.6 TDI turbodieselmotor – begge i flere varianter med forskellige ydelse. Fabia Giro d’Italia starter ved 159.000 kr. for en Hatchback med 1.2 TSI med 70 hk.

Hvis du lægger ekstra stor vægt på tryghed, kan du også vælge ŠKODA-forhandlernes udvidede tryghedsaftale på alle Giro modellerne. Og så har ŠKODA også introduceret en stor Giro konkurrence, hvor man kan vinde racercykler. Hos alle ŠKODA-forhandlerne bliver der trukket lod om en Trek racercykel til en værdi af næsten 7.000 kr. Alle Giro-modellerne er introduceret hos ŠKODA-forhandlerne.