1. marts 2012 - Motor-magasinet

Saab-udstilling i Nærum
Sommers Automobile Museum viser Saab-udstilling.

Særudstillingen om Saab kører frem til og med søndag den 29. april. Billedet viser jaguar-modellerne, som også kan opleves på Sommers Automobile Museum.
Motor-magasinet.dk

Udstillingen tæller 15 saab-biler
Sommers Automobile Museum i Nærum viser fra 5. februar sin 18. særudstilling - denne gang en helt aktuel udstilling om Saab. Helt præcist 15 Saab-biler samt en campingvogn og en enkelt legebil er udstillet i museet.

84-årige Ole Sommer begyndte sin samling af gamle biler i 1980 og har haft udstillinger i den store hal på Nærum Hovedgade de seneste otte år. I dag funkler mere end 60 veteranbiler i museet, der er nabo til den bilforhandler, som igennem årtier også var Ole Sommers.

Oplev Saab indtil den 29. april
Særudstillingen om Saab kører frem til og med søndag den 29. april.
Udstillingen dækker Saabs historie fra starten kort efter 2. verdenskrig og indtil fabrikken blev overtaget af General Motors i starten af 1990’erne. Det indebærer, at også den allerførste Saab-model, den i dag sjældne Saab 92, kan ses på museet.

På udvalgte dage vil der være rundvisning ved sagkyndige fra Saab Klub Danmark, nemlig den 4. marts, 18. marts og 11. april. Museet holder åbent på søndage kl. 14-17, og adgangen koster 50 kroner.