20. juli 2011 - Toyota

Billig forsikring til Toyota Aygo
Attraktivt tilbud til unge under 30 år.

Nyt tilbud til unge under 30 år, der køber ny Aygo.
Toyota 
 
Toyota er ude med et attraktivt tilbud på forsikring til unge under 30 år fra kun 4.995 kr. om året ved køb af en ny Aygo.

Billig forsikring til unge under 30 år
Det kan ofte være økonomisk uoverskueligt som ny, ung bilejer at få forsikret sin fabriksnye bil. Det vil Toyota nu gøre op med, og derfor tilbyder den japanske bilgigant forsikring til unge under 30 år fra kun 4.995 kr. om året ved købet af en ny Toyota Aygo.

”Unge under 30 år skal ofte betale en ekstra høj præmie i bilforsikring i forhold til andre. Det er med til at holde mange fra at købe en fabriksny bil, da den bliver alt for dyr at forsikre. Vi vil gerne give endnu flere unge mulighed for at nyde tilværelsen som ejer af en fabriksny Toyota.” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Ny forsikring variant af Toyota Bilforsikring
Den nye forsikringspakke er en variant af den i forvejen attraktive Toyota Bilforsikring, som bl.a. sikrer dig gratis lånebil ved reparation af kaskoskader, kort reparationstid på et autoriseret Toyota-værksted, førerpladsdækning, udvidet nyværdierstatning samt altid en vasket og støvsuget bil efter reparation.
 
Elitebilist efter tre år uden skade
Prisen på forsikringen er sænket, mens selvrisikoen samtidig er hævet. Men efter tre års skadefri kørsel har man mulighed for at blive elitebilist og dermed få en endnu lavere præmie på sin Toyota Bilforsikring.